Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 15:53:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
U poslednje vreme sam nagomilala crnih stvari i nemam sta da obucem!
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 15:54:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Black women 😊
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 15:57:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moram to da menjam.Meni se ovo nikada nije desilo.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 17:38:08
|
|
|
|
Sarav
|
Sad nemam šta da nosim kad krenem na posao. Sve mi omalelo, kosti se raširila od porođaja..
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 17:41:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih meni je vecinom crna garderoba pogotovo zimska I like it!
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 17:43:06
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja volim black... A kad pocnem da radim moracu bas da obnovim garderober
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 17:45:34
|
|
|
|
Sarav
|
Slabo nosim crnu.. Crnka sam i bezveze mi stoji.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 17:48:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo I ja volim black... A kad pocnem da radim moracu bas da obnovim garderober Hah ja radim u crnoj kosulji i pantalonama
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 17:52:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja crnog imam ali ne koliko sam imala kao siparica, sto rekla moja baba . Volim i vristuce boje za prolece i leto.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:09:49
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam se i ugojila pa mi sve kipi u vecibi stvari
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:11:50
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: mama Jo I ja volim black... A kad pocnem da radim moracu bas da obnovim garderober Hah ja radim u crnoj kosulji i pantalonama To ti je uniforma? Ja sam uvek govorila da bih volela da radim u uniformama, ovako svaki dan treba smisliti i iskombinovati odecu...
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:38:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da ker nam je brendirana a njihova boja je crna al ja se ne zalim ak na protiv ne bih volela da je neka druga boja
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:39:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne bih volela uniformu na poslu...
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:40:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Gde radis Anck? Ma crna je u svakom slucaju dobitna kombinacija
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:41:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma super ovako ne moram da brinem sta da obucem.a kombinujem sa svacim To nije klasicna uniforma
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.2.2018 18:42:58 >
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 18:43:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to... ja sam pocela da radim u skoli iz studentske klupe, sve same helanke i iscepane farmerke... bukvallno nisam imala sta da obucem na posao 😂
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:43:06
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja volim crnu boju,nekako si uvek elegantan.Ali mi je bezveze da mi je to jedina boja u ormaru
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:45:53
|
|
|
|
Sarav
|
Uniforma je zakon, ne upropaštavaš svoju odeću a do i od posla uvek doterana.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:49:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Za to se slazem.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:50:22
|
|
|
|
vocicana
|
Meni je od ovog momenta muka, ustani svuci pizamu, obuci civil, skini civil, obuci uniformu. Svuci uniformu obuci civil pa hajde kuci i peti put presvlacenje.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:54:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Za to si u potpunosti u pravu.Smori te oblacenje i svlacenje. Ne znam sta radis,ali spomenucu bele uniforme.Moje prijateljice lude jer ne smeju da izlaze u uniformi do radnje recimo
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:56:32
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Meni je od ovog momenta muka, ustani svuci pizamu, obuci civil, skini civil, obuci uniformu. Svuci uniformu obuci civil pa hajde kuci i peti put presvlacenje. A kako sexy izgledamo u uniformi? 😉
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:57:20
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja volim uniformu :D Crvena i zelena su bile nase dobitne kombinacije dok sam radila u hitnoj :D Ehh..sad mi nedostaju ti dani, mlada, bezbrizna i orna za posao :)
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 21:57:40
|
|
|
|
vocicana
|
Medicinska sam sestra, ali ja izlazim Boga mi, do prodavnce, po krugu gde teba i mora. A najvise ne volim belu boju. Sto bi volela neke tamno teget, da nam ta boja bude ili royal plava. Bas se ubijem skidajuci se i oblaceci svaki dan.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 22:00:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
To je onda super ako se ne moras i za izlazak oblaciti.Tacno covek da prolupa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NOVO: NIVEA Skin Glow i Regenerating micel...Beograd, 6 . novembar 2024. - Žene svakodnevno vode bitku same sa sobom kako bi pronašle ono što najviše odgovara njihov...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?