Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 2.9.2017 22:43:35
|
|
|
|
dddaca
|
Veciti zenski problem Jakna za zimu je prvo sto mi pada na pamet
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 3.9.2017 7:19:34
|
|
|
|
krin 40
|
Jakne imam i vise nego sto mi treba jer N i ja nosimo iste veličine M ali sve ostalo nemam
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 3.9.2017 10:37:20
|
|
|
|
Sarav
|
Meni sad ne treba ništa, radim tek od marta sledeće godine. Do tad opušteno.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 3.9.2017 11:49:26
|
|
|
|
krin 40
|
Sarav kod tebe obrnuto Ja za posao neću ništa kupiti naredne dve godine a i duže.Hvala Bogu
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 17.1.2018 11:56:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Non stop mi trebaju majice za svakodnevno nosenje. Koliko god da imam, nemam
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 17.1.2018 12:01:09
|
|
|
|
Maraj
|
Joj i meni. Nema sta mi ne treba... meni je jos problem sto sam se ja navukla na on line shoping... Pa stalno nesto narucujem
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 19.1.2018 12:35:06
|
|
|
|
nata11
|
Ja mrzim soping, mene to nervira sve mi se usareni, glava zaboli On line je zakon. A moram nabaviti neku crnu kao bundicu ali onako cupav neki pamuk. To mi bas treba za poso. Ne znam kako da objasnim, niti gde da trazim... I da farmerice jer su se ove iz NY razvukle posle 1 pranja.
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 19.1.2018 12:40:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam jednom garle uzela u NY i posle.prvog pranja izgledale kao da su stare.bar 10 god. Kvalitet im je 0 Jedino majcice volim tamo da uzmem to mi je ok. Prsluk se ucebao posle jedne sezone.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 0:28:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja nikad nista nemam a plakari puni. Zensko jednostavno.Zato povremeno pretresem plakare i odnesem sestrinoj devojcici,nema mogucnosti da kupi nesto novo a dete kao dete,trese je pubertetpa joj super dodje,ali i meni.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 8:02:12
|
|
|
|
emicaa
|
i meni uvjek nesto fali,trenutno hlace.Kupila sam dvoje farmerice i jos cu naruciti crne.A mogla bih kupiti i koju majicu za ljeto
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 10:56:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Emice dobro si me podsetila. I meni trebaju crne pantalone. Uzela sam letos odlicne u c&a i sve je bilo kao sta ce mi dva ista modela u ustoj boji. A ove jedne jedine sam pocepala neki dan na klupici.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 11:37:04
|
|
|
|
Maraj
|
Meni ce trebati neke tunike za trudnocu. Ali tunike koje i kasnije mogu nositi... ne svidjaju mi se one majice za trudnice sa slikama beba koje vire iz majcinog stomaka...
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 11:49:59
|
|
|
|
nata11
|
Gde ima ovakve bundice ali crne?
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 11:50:17
|
|
|
|
Duškić
|
he he..Maraj ja imam jednu nosim je po kuci sad mnogo mi je slatka.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 12:01:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja nemam sta da obucem ali vala zacrtala sam dok sam trudna necu nista ni kupiti ne pada mi na pamet. Profitiraju na trudnicama zbog cega??? 3 meseca trudnoce? Ali bukvalno. U prvoj trudnoci mi se stomak video tek posle petog meseca i to kao da nisam isla u wc da kakim 3 dana, sve sam svoje nosila, posle mi odjednom narastao stomak pa sam nosila trenerke i kupila sam jedne trudnice pantalone.Sad necu ni toliko bas me briga iako je vec frka kako cu dogurati do poslednjeg meseca mnogo mi je veci stomak. A posle cu se truditi da sto pre smrsam. Ako kupim trudnice garderobe onda cu se opustiti i nosicu je i kad se porodim
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 12:07:36
|
|
|
|
isidora88
|
Ja nemam sta da obucem, idem raskopcane jakne i smrzavam se, povremeni obucem duks od mm ali to mi nije bas stajling za setnju gradom I nemam zelju ni da kupujem ista ovako debela, valjda cu smrsati posle porodjaja pa da kupim nesto lepo.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 12:19:27
|
|
|
|
Maraj
|
Ja u prvoj trudnoci nisam kupovala nista. Imala sam jednu dugu suknju i helanke. To sam nosila. I haljinice koje su migle i u trudnoci da prodju. Sad bi uzela neku tuniku. Da imam preko helanki. Al lazem, neku lepu koju i posle mogu nositi
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 13:47:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sve mogu obuci, i dzins ali mi je knap knapova Jedva cekam da se malo aktiviram i posvetim sebi..
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.1.2018 14:24:47
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
N,vidjala sam ih po gradu.Ima ih bukvalno svaki butik. A da sam pipkala (Posh i plus).Deluje ok.Oko 4500 ako se ne varam.Pre mesecak dana bese. Ja nista trudnicko nisam kupovala,sta sam do tada imala,to sam nosila.
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 13:37:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Sklona sam cesto da kazem da nemam sta da obucem pored gomile garderobe samo zato sto oboooozavam uvek bar nesto novo da imam na sebi 😊
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 14:27:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam kratka sa dzemperima, ne kupujem jer kao ne trebaju mi a kad zahladi ops. Mada sad sam zavrsila sa kupovinom zimske garderobe, spremam se za more
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 14:30:08
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 uvek kazu da je zimi najbolje kupovati letnju, a leti zimsku garderobu... ne znam da li sam ikada to uradila... Ja sam danas bila u Benetonu u nadi da cu se ponoviti malo, videla sam pre nekoliko dana da je sve na akciji, ali toliko je probrano i kstali su samo preveliki brojevi... ostah praznih saka 😔
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 14:30:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dzempera imam na izvolte. Ali sad kako se priblizava prolece nemam nekih finih bluzica za posao.
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 14:55:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kad bih jednom u dva meseca kupila po jednu stvar verovatno bih imala
|
|
|
|
RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! 24.2.2018 15:00:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni nekako uvek manjka tih stvari za ,,prelazno" vreme... ni ne znam sta da kupim... prosle god.kao kupim jaknu i ispostavi se da je pretanka za hladnije dane, a za tople mi ni ne treba... a vrlo je onako uzana pa ne mogu cak ni preko dzempera da je nosim jer mi bude neudobno... Onda u tom nekom prelaznom periodu ni nemam nista specijalno da obucem a da mi je bas super i udobmo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?