RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

dddaca -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (2.9.2017 22:43:35)

Veciti zenski problem [sm=smiley36.gif] Jakna za zimu je prvo sto mi pada na pamet

krin 40 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (3.9.2017 7:19:34)

Jakne imam i vise nego sto mi treba jer N i ja nosimo iste veličine M ali sve ostalo nemam

Sarav -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (3.9.2017 10:37:20)

Meni sad ne treba ništa, radim tek od marta sledeće godine. Do tad opušteno.

krin 40 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (3.9.2017 11:49:26)

Sarav kod tebe obrnuto[sm=smiley36.gif] Ja za posao neću ništa kupiti naredne dve godine a i duže.Hvala Bogu

IvanaSK RR -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (17.1.2018 11:56:16)

Non stop mi trebaju majice za svakodnevno nosenje. Koliko god da imam, nemam[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (17.1.2018 12:01:09)

Joj i meni. Nema sta mi ne treba... meni je jos problem sto sam se ja navukla na on line shoping...
Pa stalno nesto narucujem [sm=zz_timebomb.gif]

nata11 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (19.1.2018 12:35:06)

Ja mrzim soping, mene to nervira sve mi se usareni, glava zaboli [sm=smiley13.gif] On line je zakon.
A moram nabaviti neku crnu kao bundicu ali onako cupav neki pamuk. To mi bas treba za poso. Ne znam kako da objasnim, niti gde da trazim... I da farmerice jer su se ove iz NY razvukle posle 1 pranja.

Anck Su Nmaun -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (19.1.2018 12:40:41)

Ja sam jednom garle uzela u NY i posle.prvog pranja izgledale kao da su stare.bar 10 god. Kvalitet im je 0
Jedino majcice volim tamo da uzmem to mi je ok.
Prsluk se ucebao posle jedne sezone.

MamaNecaVo -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 0:28:25)

Ja nikad nista nemam a plakari puni.
Zensko jednostavno.Zato povremeno pretresem plakare i odnesem sestrinoj devojcici,nema mogucnosti da kupi nesto novo a dete kao dete,trese je pubertetpa joj super dodje,ali i meni.

emicaa -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 8:02:12)

i meni uvjek nesto fali,trenutno hlace.Kupila sam dvoje farmerice i jos cu naruciti crne.A mogla bih kupiti i koju majicu za ljeto

MamaNecaVo -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 10:56:15)

Emice dobro si me podsetila.
I meni trebaju crne pantalone.
Uzela sam letos odlicne u c&a i sve je bilo kao sta ce mi dva ista modela u ustoj boji.
A ove jedne jedine sam pocepala neki dan na klupici.

Maraj -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 11:37:04)

Meni ce trebati neke tunike za trudnocu. Ali tunike koje i kasnije mogu nositi... ne svidjaju mi se one majice za trudnice sa slikama beba koje vire iz majcinog stomaka...

nata11 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 11:49:59)

Gde ima ovakve bundice ali crne?
[img]https://s14.postimg.org/8rd4hrgp9/slika.png[/img]

Duškić -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 11:50:17)

he he..Maraj ja imam jednu nosim je po kuci sad mnogo mi je slatka.

Misha i Ljisha -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 12:01:08)

Ja nemam sta da obucem ali vala zacrtala sam dok sam trudna necu nista ni kupiti[sm=smiley36.gif] ne pada mi na pamet. Profitiraju na trudnicama zbog cega??? 3 meseca trudnoce? Ali bukvalno. U prvoj trudnoci mi se stomak video tek posle petog meseca i to kao da nisam isla u wc da kakim 3 dana, sve sam svoje nosila, posle mi odjednom narastao stomak pa sam nosila trenerke i kupila sam jedne trudnice pantalone.Sad necu ni toliko bas me briga iako je vec frka kako cu dogurati do poslednjeg meseca [sm=jezicek.gif] mnogo mi je veci stomak. A posle cu se truditi da sto pre smrsam. Ako kupim trudnice garderobe onda cu se opustiti i nosicu je i kad se porodim

isidora88 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 12:07:36)

Ja nemam sta da obucem, idem raskopcane jakne i smrzavam se, povremeni obucem duks od mm ali to mi nije bas stajling za setnju gradom[sm=smiley36.gif]
I nemam zelju ni da kupujem ista ovako debela, valjda cu smrsati posle porodjaja pa da kupim nesto lepo.

Maraj -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 12:19:27)

Ja u prvoj trudnoci nisam kupovala nista. Imala sam jednu dugu suknju i helanke. To sam nosila. I haljinice koje su migle i u trudnoci da prodju.
Sad bi uzela neku tuniku. Da imam preko helanki. Al lazem, neku lepu koju i posle mogu nositi

Mala Elena -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 13:47:47)

Sve mogu obuci, i dzins ali mi je knap knapova [sm=smiley36.gif]
Jedva cekam da se malo aktiviram i posvetim sebi..

MamaNecaVo -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.1.2018 14:24:47)

N,vidjala sam ih po gradu.Ima ih bukvalno svaki butik.
A da sam pipkala (Posh i plus).Deluje ok.Oko 4500 ako se ne varam.Pre mesecak dana bese.

Ja nista trudnicko nisam kupovala,sta sam do tada imala,to sam nosila.[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.2.2018 13:37:46)

Sklona sam cesto da kazem da nemam sta da obucem pored gomile garderobe samo zato sto oboooozavam uvek bar nesto novo da imam na sebi 😊

Anck Su Nmaun -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.2.2018 14:27:08)

Ja sam kratka sa dzemperima, ne kupujem jer kao ne trebaju mi a kad zahladi ops.
Mada sad sam zavrsila sa kupovinom zimske garderobe, spremam se za more [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.2.2018 14:30:08)

😊 uvek kazu da je zimi najbolje kupovati letnju, a leti zimsku garderobu... ne znam da li sam ikada to uradila...

Ja sam danas bila u Benetonu u nadi da cu se ponoviti malo, videla sam pre nekoliko dana da je sve na akciji, ali toliko je probrano i kstali su samo preveliki brojevi... ostah praznih saka 😔

Sanjica26 RR -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.2.2018 14:30:49)

Dzempera imam na izvolte. Ali sad kako se priblizava prolece[sm=smiley36.gif] nemam nekih finih bluzica za posao.

Mala Elena -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.2.2018 14:55:35)

Kad bih jednom u dva meseca kupila po jednu stvar verovatno bih imala [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.2.2018 15:00:48)

Meni nekako uvek manjka tih stvari za ,,prelazno" vreme... ni ne znam sta da kupim... prosle god.kao kupim jaknu i ispostavi se da je pretanka za hladnije dane, a za tople mi ni ne treba... a vrlo je onako uzana pa ne mogu cak ni preko dzempera da je nosim jer mi bude neudobno...
Onda u tom nekom prelaznom periodu ni nemam nista specijalno da obucem a da mi je bas super i udobmo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>