RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

branki* -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (4.9.2014 12:30:13)

misu,tako ti je uvek-kad dodje leto,shvatis da imas samo zimske stvari,nista od letnjih..a,kad dodje zima,onda sve samo nailazis na letnje stvari,zimskih niotkuda[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (4.9.2014 12:31:01)

e bas to. A mislila sam da ih imam, kad ono [sm=smiley36.gif]

daca77 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (4.9.2014 12:35:34)

Od toplijih stvari ni ja nemam nista...najgore od svega je sto sam uvek kupovala neke uske stvari i sada stomak ne mogu da smestim...a uzasavam se kada na ulici vidim trudnice koje i dalje nose usku garderobu, a ono im visi stomak ispod majice.

wivern -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (4.9.2014 12:59:10)

IZVORNA PORUKA: daca77

Od toplijih stvari ni ja nemam nista...najgore od svega je sto sam uvek kupovala neke uske stvari i sada stomak ne mogu da smestim...a uzasavam se kada na ulici vidim trudnice koje i dalje nose usku garderobu, a ono im visi stomak ispod majice.

Ovo sam ja, ali sta da radim. Koju god da sam majicu uzela viri mi stomak. [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2014 21:52:47)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0906/qdm-odeca.jpg[/img]

tako istinito [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2014 22:00:00)

[sm=smiley36.gif]tacno!

Mala Elena -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2014 22:08:26)

Po principu: zena se istusira , obuce presvuce , obuce presvuce , obuce presvuce ,nasminka , stavi parfem, presvuce i ode [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2014 22:09:48)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Po principu: zena se istusira , obuce presvuce , obuce presvuce , obuce presvuce ,nasminka , stavi parfem, presvuce i ode [sm=smiley36.gif]

hihihihih[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif], ponekad smo stvarno komplikovane [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2014 22:23:39)

Pa jesmo stvarno! [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2014 23:55:01)

Joj Bubi.... [sm=jezicek.gif]

Plavusa34 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (11.3.2015 11:34:15)

joj cesto nikad nemam nista odgovarajuce kad kupim nesto ponekad dok stignem kuci pomislim zasto sam kupila ? tako da nikad mi nista ne odgovara

branki* -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2016 21:34:24)

Moja vecita tema!svako vece,jutro,stanem ispred plakara i mozgam sta da obucem,sta sa cim da uparim,a posto sad i decu ja vodim u vrtic,jutros imali da zakasnim oblaceci se,pogotovo sto je bila kisica,pa sam trazila duge rukava.trazi najlon carape,nadjem u boji koze,traxim crne,obucem kosulju neku,shvatim da mi se kod rupica za dugmice vide grudi,skidam kosulju,traxim crni bodi za ispod,gledam koje pantalone,obucem jedne,mnogo uske,glupo mi,sve mi se ocrtava,trazim druge,skidam jednu ogrlicu,uzimam drugu,ne slazu mi se mindjuse,skidam,prebacujem stvari iz bez tasne u sivo crnu,vrhunac trazim cipele,uzimam stikle,ali ne mogu da jurcam u njima do vrtica a I kisiica je,preobuvam se u ravne,a stikle strpam u torbu i preobujem se u busu!uzas,uzas!haos ostane iza mene,jer nema posle vremena da spremim.evo i sad kuckam,a u glavi prebiram sta da obucem za sutra!

NadaR -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2016 21:42:24)

[sm=smiley36.gif]

Ti sad sve fino isprobaj na miru pa sutra samo uletis [sm=smiley1.gif]

I ja sam cesto u istoj dilemi. Sad sam dobila koji kg pa mi se nista ne dopada kako mi stoji.[sm=smiley19.gif] Cekam neko cudo da se pokrenem .

Sanjica26 RR -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (6.9.2016 21:48:46)

I meni je svako jutro tako. A cesto i sa decijom odecom tako radim.[sm=smiley36.gif]
Za ovo vreme sad imam cipele. Poludecu od toga sta cu da obucem.

Anck Su Nmaun -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.10.2016 17:43:51)

Veciti problem! Dok sam radila morala sam biti u crnom, sva mi je garderoba bila crna. Sad kad ne radim bzvz mi da kupujem nesto a da nije za svaki dan, pa po malo..ali uvek se nesto s necim ne slaze pa uvek fali [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.10.2016 19:45:09)

Odnkad muku mucim sa kg, nemam volju da kupujem pa ni nemam puno stvari, ali i kad mi nesto treba ili mi ne stoji kako treba ili mi se ne svidja pa na kraju ni ne kupim.

Khaleesi -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (24.10.2016 22:36:00)

I ja ne znam gde cu sa stvarimaa a mnoge uzmem obucem i onda vratim u ormar i tako... Nikad ne znam sta cu i nemam sta za obuci....[sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (25.10.2016 0:26:46)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
ali uvek se nesto s necim ne slaze pa uvek fali [sm=jezicek.gif]

Baš! Ja sebi, a i djeci uvijek kupujem šta mi se svidi i onda kad dođem kući ukapiram da nemamo sa čime da uparimo i onda opet fali robe [sm=smiley36.gif] A kad sam u butiku šanse nema da se sjetim šta je baš to što bi mi trealo i zaboravim šta imam, pa mi se desi da nekad kupim npr 3 bež majice, 3 crne, 2-3 bež džempera i tako [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (25.10.2016 9:19:47)

Mislim da je to u zenskim genima i tu nema pomoći :)

Anck Su Nmaun -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (25.10.2016 9:43:09)

Pa i kad imamo trista cuda, siknjice, haljinice, prslucice, jaknice, ovako onako.. kod muskaraca je sve to mnogo prostije..zar ne? Da i onda imaju mogucnost za toolikoo kombinacija verujem da bi i kod njih bilo problema [sm=jezicek.gif]
Jedan od razloga sto se radujem sto je trece dete decak [sm=jezicek.gif] laksi su za odrzavanje [sm=jezicek.gif]
Bas sam bezobrazna [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (25.10.2016 9:45:26)

Anck, i on ce krenuti da bira dukseve, kosulje, kravate, koje ce patike[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (25.10.2016 14:11:41)

meni se recimo svidjaju neki stilovi oblacenja, ali da bih izgledala onako kako sam zamislila u svojoj glavi treba brdo para i neki savetnik za kupovinu jer bih ja garant nakupovala kojesta, i kod kuce skapirala da nista ne ide jedno uz drugo

mali_mis -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (26.10.2016 14:39:29)

Naravno da nemam [sm=smiley36.gif]
Fora je da mora odeca da visi na vesalici da bih je primetila, kad stoji slozena na polici, zaboravim je. Tako da sam juce pravila nov raspored u ormanu, i bila u fazonu "Otkud meni ovo" [sm=smiley36.gif] Trenutno sam u manjku sa donjim delovima.

Anck Su Nmaun -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (26.10.2016 14:46:43)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Anck, i on ce krenuti da bira dukseve, kosulje, kravate, koje ce patike[sm=smiley36.gif]

Ma to mi je opet lakse, kod devojcica je mnnooogo veci izbor, veruj mi, mnogo vise boli glava!

I moja mama je uvek govorila koliko joj je bilo lakse sa mojim bratom oko garderobe [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: NEMAM STA DA OBUCEM!! (26.10.2016 14:48:40)

a ja uvk zaboravim to sto visi na vesalici jer stoji u delu ormara od mm, on jadan ima samo 2 police, a moj deo odmara od 1m sirine u 2.5m visine i opet mi malo, ali nemam nista da obucem stvarno[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>