pahulja76 -> RE: Kordocenteza (30.4.2010 15:49:34)
|
isla ja po rezultate u institut, kuc-kuc opet ona matora sto se prosli put izvikala na mene al sad je ljubazna [sm=zmeden.gif], rekoh dosla sam po rezultate kordocenteze i testiranja na CF, kaze ona zar nije trebalo da idete u savetovaliste (a ja vec kod njih[sm=smiley1.gif]), ja je gledam sta sadf kad ona procedura je da vam dr saopsti rezultate i da izvestaj, rekoh al meni je hitno jer popodne idem po rezultate sa magnetne rezonance pa posle moram u front (naravno da nisam mogla danas da stignem i u front jer rade prepodne) da nosim rezultate, usla sam vec u 23. ned., moraju da znaju sta da radim sa trudnocom, kad ona "ovo ne radimo al da vas ne drzim u neizvesnosti recicu vam ja usmeno rezultate, al morate doci u cetvrtak da vam to lekari licno saopste" (radi savetovaliste i pnedeljkom al je ovaj pon. neradan dan, uvek me uhavti neki praznik, i prosli put za konzilijum pa sam cekala nedelju dana[sm=smiley13.gif]), pogleda u papire, naravno da ne zaboravi upita me jesam li platila za testiranje na CF (onih 10500 din.) i kaze zdrav zenski kariotip, nema indikacija za daljom prenatalnom dijagnostikom al dodjite u cetvrtak da vam to i lekari saopste. oko 13.30h pozovem za rezultat sa MR-a kazu nije gotovo pozovite kasnije, sacekam, pozovem ponovo oko 14.30h kazu nije gotovo, pita me kada sam radila rekoh u sredu kad ona meni "bice to posle praznika", ja onako tuznim glasom ponovih to njeno "posle praznika[sm=zmeden.gif]" kaze nazovi kasnije negde oko 16.30h mozda lekar napise izvestaj. eto, ugnjavih vas.... i opet cekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
|
|
|
|