Anna79 -> RE: Kordocenteza (29.3.2010 15:11:41)
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 IZVORNA PORUKA: Anna79 Meni je triple test koji sam radila pre mesec dana pokazao visok rizik za Down-a, jer mi je Beta HCG dosta povisen, pa mi je dr zakazala kordo za 06. april u Visegradskoj, jer je u trenutku kad mi je stigao rezultat vec bilo kasno za amniocentezu, tj. dr mi je rekla da nije sigurna koliko bi rezultati amnio bili pouzdani u toj nedelji. Moja dr inace radi u Visegradskoj, ali radi i privatno, ja idem privatno kod nje, ali mi je za kordo rekla da obavezno radim u Visegradskoj, i da cu lezati par dana. Naravno, ona ce mi raditi i kordo, ali moram priznati da nisam bas skroz opustena. Inace, kad je stigao rezultat triple testa, dr mi je rekla da mi ona preporucuje dve opcije - da radim kvadriple test ili kordo. Ja sam odmah odlucila da cu raditi kordo, nisam se dvoumila ni jednog trenutka, jer prosto takvu neizvesnost ne bih mogla da podnesem. Sve u svemu, za nedelju dana idem u Visegradsku, ali ubi me ova neizvesnost [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] anci, a kolika ti je bila ta beta posto si napisala da je povisena[sm=zmeden.gif] ja sam juce podigla reziltate triple testa ali do utorka nema ko da mi ih protumaci [sm=smiley13.gif] Draga, meni je triple radjen u 17 + 5 nedelji, a Beta Hcg mi je bio 44711 mlU/ml, tj. 3.56 Corr.Mom, sto je za taj period visoko, pa je to za sobom povuklo da mi i rizik za Down-a bude visok. sta pise kod tebe?
|
|
|
|