Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:32:18
|
|
|
|
gracija
|
Vec neko vrijeme misli nam se Nada , kakva li ce ispasti fasada . U pomoc stize nasa Jeca za takve probleme rijesenje ima, poslije par savjeta sve na kuci ce da stima. Ja se smijem kao luda...Boze sta je sa mnom
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:33:49
|
|
|
|
afrodita
|
Lepu sliku ima Guppy, ponasa se kao Snupy, Na forumu je Tasa, prava Merlin Monro nasa, Slike stavlja sve ih brise, Gagi kaze nema vise, Na forumu nikad dosta Lilly u kafani svi su sa njom bili, Verus ce nam iz daleka doci u RR sa njom kratke su nam noci, Sneze dve su ops, jedna igra iks oks, Ana nam je sva bez mana, tu je svakog dana, Gracija je cura fina, ona nam je svima mila, Dva nula nula dva plavo oko u avatar stavila, Od ovoga Zille uvek mislim da je Mile, Nnaaddaa uci svakog dana ima ispit ne znam kada, Jos malo pa ce mo se videti ne znam dal ce vam se pesma svideti Ako neko hoce jos nek mi kupi jedan bros
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:35:46
|
|
|
|
bebać
|
Jao lude ste definitivno,a Grazija to si se dobrto sjetila za nadu i fasadu
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:35:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:43:09
|
|
|
|
gracija
|
Nasa mama iz Novog Pazara, razmislja i sve se smijesi ima plan, svekrve da se rijesi.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:53:12
|
|
|
|
ljubičica
|
A, mene nema nigde Dobro, nema veze ... Smisliću ja sama sebi nešto ... A, možda ni ne treba da budem u toj pesmici ...
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 21:56:34
|
|
|
|
gracija
|
Cekaj mislim...
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:01:57
|
|
|
|
afrodita
|
Ljubicica jos u pesmu nije stigla evo sad se frka digla, sad ce svi o njoj da pisu cuce se za nju u Nisu, Ljubicica misli da u pesmi ne treba da bude, joooj sto su joj misli lude.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:02:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:04:29
|
|
|
|
Sneža
|
U Anastazije nam smokić raste a sjajno poprsje budi muške mašte (draga nemoj da se ljutiš,morala sam one tvoje dve prirodne lepote da spomenem) Ljubičica muti muti sad će bebac da se smuti!!! Al je ljuta teško nama Ispravljajte grešku sada!!!!(ova dva zadnja su šala )
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:04:44
|
|
|
|
gracija
|
Ljubicica nasa, carobnu kremu, za celulit trazi, hoce da joj zavide,svi ljetos na plazi. Afro nasa,rijeci je cvrste, pravi torte da pojedes prste. E eto dosta od mene
< Poruku je uredio gracija -- 3.6.2009 22:12:32 >
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:12:36
|
|
|
|
2002m
|
Super steee
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:33:52
|
|
|
|
Sneža
|
Vodolijica čeka čeka držimo joj fige svi od reda!!! 2002 se smeši i okom plavim na nas blješti! Gracija je dama prava od njena dva đavolka je često boli glava
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:34:39
|
|
|
|
vodolija 82
|
a ja
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:35:43
|
|
|
|
vodolija 82
|
joj Snezo kako si divna,a ja mislila zaboravile me
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:37:42
|
|
|
|
Sneža
|
Nema zaborava ovde,svi će doći na optuženičku klupu
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:38:07
|
|
|
|
afrodita
|
Vodolija kao Ljubicica i bez nje se stvara pesmica tuzno pita Vodolija a gde sam ja.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:40:34
|
|
|
|
gracija
|
Opet ja Smeshkica nasa obuce topic, pa rolere vozi samo da ne izgori Boze joj pomozi
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:40:55
|
|
|
|
vodolija 82
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:41:09
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Vodolijica čeka čeka držimo joj fige svi od reda!!! 2002 se smeši i okom plavim na nas blješti! Gracija je dama prava od njena dva đavolka je često boli glava ja vas posmatram i kada nisam tu
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:44:28
|
|
|
|
Sneža
|
Dunju znamo,lepo ime ima volimo je jer nam znači svima
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:45:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Snezo
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:46:28
|
|
|
|
Sneža
|
Ptičica nam sletela sa grana lepe vesti rekla ona nama!
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:50:06
|
|
|
|
Ptičica
|
Naša Sneža, cura fina, za ringerajice veliko srce ima! Al' najveće ima za svoga muža, i beskrajnu mu ljubav pruža! Uskoro, kad dobiju bebu, biće na devetom nebu!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 3.6.2009 22:51:06
|
|
|
|
Sneža
|
draga ljubim te u tibicu!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?