Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:04:13
|
|
|
|
afrodita
|
Neka nam se ne naljuti Mihi ozbiljna je ko Prle i Tihi, Jedna zenska po imenu Brana na forumu leti sa svih strana, Buba nam je godiste 76-o na forumu i ona zauzima mesto, a kada se pojavi i Lucija ne moze nam nista milicija, A da znate sto je dobra fora kad nam pise teme Dora, ostaje nam Bince jos da upadne u himnin kos. a sad meni dajte jedan bros
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:04:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeeeeeeeeee
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:05:31
|
|
|
|
Sneža
|
Afro
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:06:27
|
|
|
|
afrodita
|
Ako neko hoce jos nek mi kupi jedan bros user posted image
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:13:42
|
|
|
|
Sneža
|
E da znas da hocu!!!
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:17:26
|
|
|
|
Anoniman
|
evo Brošić
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:18:57
|
|
|
|
Sneža
|
AAAA lepe li mirisne ruze,pa Vucko ba,ovo kao da si sama svojim prsticima pravila
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:19:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Nego šta je radila ceo dan na poslu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:20:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža AAAA lepe li mirisne ruze,pa Vucko ba,ovo kao da si sama svojim prsticima pravila aha ... a da vidis tek kako od kakaa napravim cokoladu
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:21:41
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Nego šta je radila ceo dan na poslu Ma hajde bogati Ana,pa radila zena sto i treba na poslu,vidis kako sam i ja danas vredna!Ma radnica za svaku pohvalu Da me vidi sef,lepo bih se ja provela
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:24:00
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:24:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana nemoj cjepidlačiti ... pa vidis kako smo Sneža i ja vrijedne zene
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:25:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Vrednice moje
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:27:59
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. evo Brošić joj sto je lep, danas bi mi bas pasao da sam ga imala, kako mi ga juce ne pokloni?
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:33:16
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Ana nemoj cjepidlačiti ... pa vidis kako smo Sneža i ja vrijedne zene Vrednijih od nas nema Mozda Tasha vredno radi na poslu kao nas dve
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:37:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema nam big mame Tashe!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:39:41
|
|
|
|
Anoniman
|
a da...da i ona je vrijednica na poslu
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:40:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada kažeš Big mama, ja odmah zamislim debelu crnkinju.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 15:46:07
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 16:57:25
|
|
|
|
ljubičica
|
Ljubicica jos u pesmu nije stigla evo sad se frka digla, sad ce svi o njoj da pisu cuce se za nju u Nisu, Ljubicica misli da u pesmi ne treba da bude, joooj sto su joj misli lude. *** *** *** *** *** Ljubicica nasa, carobnu kremu, za celulit trazi, hoce da joj zavide,svi ljetos na plazi. *** *** *** *** *** Baš ste blesave
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 17:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene bebicu na forumu zaboravise,ja najmanja pa me ne vide!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 4.6.2009 20:33:32
|
|
|
|
afrodita
|
Nek u himni bude i pcelica Maja da po forumu ne bi bilo belaja.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 5.6.2009 12:04:13
|
|
|
|
Lu
|
Kod Modessty se sprema kućica a uskoro i jedna bebica
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 5.6.2009 12:18:56
|
|
|
|
Modessty
|
i ja sam u pesmi!!!! tralalalalalaaaaa
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 5.6.2009 12:20:21
|
|
|
|
Modessty
|
Ana80 je napisala: Modesti Blejz ti imaš fejs (ovo je pisano po Vuku ) hi hih hi hi
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?