Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 20:05:14
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Imam i ja zivot, bem mu miša! Aaaahhahhaha Pa ovo ce sad da mi postane svakodnevna uzrecica
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 20:47:54
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Ivanka.👍❤
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:28:56
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko naš juri mama Jo, joj kakva je trka to. Physio post za postom piše kako bi joj nagrade bile bliže Flamingos ih u stopu prati da nagrada i kod nje svrati. Maraj za sve nas pita i sve što napišemo ona pročita. Maslačak nam od tv.bolji, ma ona je svima nama baš po volji. Fil je jedno divno biče, kad god može ona u bar navrati na piće. Duškić je moja divna drugaRRka, ona je nežna i brižna majka. Pari je kao nežna vila,zauvek mi srećna bila. Branki je divno biće,ne brini,dobro sve biće. Ivanka je carica prava, sa njom je uvek zabava strava. Ana,Voci,Von,Sanjica,Mati-sve pohvale i vama, uz vas nikada nisam sama. Jess,mislila si da tebe neću da se set__im- teško je tebi odoleti. Vezbaj,vezbaj,to je izbor pravi, Pari će društvo da ti pravi. Dunja sa mravima borbu vodii taj problem mora da prebrodi. Jabudic sa svojim stomačićem forum krasi- znaj draga-prelepa si. Les,suvišno je išta reći, jer ćutanje nekada govori više od reči. Nasoj divnoj redakciji pozdrave šaljem i želim puno sreće u radu daljem. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam- naša ringeraja je bez mana. Pozdrav svima koliko vas ima.♥️
< Poruku je uredio Ana RR -- 22.7.2020 9:30:48 >
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:32:21
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, bravo!! Odlicna si!!! Svaka cas_t!!
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:33:41
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Jess,ali se iznervirah.Poslušah tvoj savet,lepo pravih razmake,ali ne vredi.Ma razumete vi vaseg Flamingosa.♥️
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:43:58
|
|
|
|
jabudic
|
Flamingos, bravo, pa ti si pravi stihoklepac!👏 Hvala sto se i za mene naslo mjesto u stihu 🤗🤗
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:47:44
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,mislim ja na sve.❤I na tebe,tvoj lepi stomačić.Ima da slavimo kada stigne bebica.Čuvaj se.Šaljem ti puno pozdrava i poljubaca.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:52:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
He he ovo je sjajno! Bravo Flam!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 22:59:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Haha Flamingos bravoo 👍 Super je ovo ❤❤❤
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 23:00:52
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,hvala draga moja Ivanka.Pogledaj pp.Ljubi nam Ivku.❤
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 23:04:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, ulepsa nam vece
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 23:06:48
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo.Drago mi je da sam vam ulepšala veče.Sve je od srca ispisano,vi ste moje drugaRRke.Bsna sam na sebe što to nije ispalo kako treba.Dobro,ne zamerite,ipak sam ja žena u godinama.😀
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 23:09:00
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,hvala.Dok ispisah post,pa tek videh tvoj.Šaljem ti puno poljubaca.Odoh sada.Nastavljamo druženje sutra-uz kuvanje džema.😀
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 23:16:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jeeeee Flamingos. Nema na cemu. Druzimo se sutra uz pesmu i dzem. Pesmica je superrr 🙌
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 21.7.2020 23:25:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Red dzema red pesme Taman, kazu da slatko podstice koncentraciju, sutra kad krenu da padaju stihovi
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 6:01:17
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Red dzema red pesme Taman, kazu da slatko podstice koncentraciju, sutra kad krenu da padaju stihovi Mogli bi i alkohol neki pa da popadamo svi ..hehe
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 8:35:52
|
|
|
|
flamingos
|
Emice mila,omanu Flamingos tvoj,ne stavih te u stihove,a ti si pravi drugar moj.Milena,ti nam srećan put poželiš i bez mučnine stignemo mi-na tome smo ti zahvalni svi.Ne ljutiti se ako nekog se ne set_im ja-ipak sam žena u godinama.♥️
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 8:55:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Haha..Pivce za zivce..Dzem za koncetraciju..Nesto za inspiraciju...I eto ti pesme 😂
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 9:26:11
|
|
|
|
Milena18
|
Baš ste pune inspiracije, devojke
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 9:31:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Super Flamingos Uredila sam ti stihove.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 9:39:15
|
|
|
|
flamingos
|
Ana,divna si,hvala ti od❤
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 15:46:12
|
|
|
|
pari
|
Hvala ti Flamingos na divnim rečima!!! Pesmica je odlična, svaka čast!
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 16:22:21
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ringeraja je strava... Od nje me ne boli glava... Ma nikad mi se i ne spava... A u baru ivek neka galama.. Jer tu je Jo mama.. I Cak Noris se nje boji... Jer ona ponosno stoji.. I Flamingos domacica prava.. Sto recepte ima strava.. Ivanka pozitiva dana.. Vrlina joj sala.. Sad je nesto nestala.. Ali tu je Mati... Cesto ona svrati... Ali prava dama... Linija joj strava.. To je Branki nasa... Tu je i Pari.. Zenica mila... Nezna kao svila.. Jabudic nas ko jabuka lepa.. Sanjica sto svece voli..Orhidejama ne moze da odoli.. Ana kuhinju renovira.. I plocice bira.. Jess se sa krevetom muci.. I svasta nas novo uci.. Pise nam i Mirko, kreativna mama Od miloste "svirko"... Mirko ovde samo ti falis... Dodala sam te Flam, bravo, super ti je pesmica...
< Poruku je uredio mati -- 22.7.2020 16:23:02 >
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 20:54:02
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,Mati,hvala vam.Sve je iskreno i od❤ispisano.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 22.7.2020 21:39:37
|
|
|
|
pari
|
Mirko,sad vidim i tvoju pesmicu! Super je,bravo! I hvala na lepim rečima!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?