Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 14.10.2009 15:52:25
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: *Dixy* 4 Nensi Nasha Nensi bash je fancy kad je nema mislim "de si" nasla mi se ona na pocetku, kao drug pravi mi bila gde se nalazi koja tema nije krila... hvala Nensi na podrsci tvojoj odgovarala je sujeti mojoj sta pozeleti dragoj Nensi nego da ostane fancy (ja ne umem bolje ) Fenomenalno
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 14.10.2009 22:09:58
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: simke Eugenku Viktor muchi, pa se zali da ce puci. Ja joj kazem:draga moja rodila si ti heroja, pa zbog njega budi jaka, a muku muci svaka majka! Jos cu samo ovo reci: cekaj samo kad bude veci! Ma, bravo Simke!!! Kada bude veći, s curama će leći. A mamu ko šiša, ebem li mu miša
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 14.10.2009 22:15:54
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: simke Eugenku Viktor muchi, pa se zali da ce puci. Ja joj kazem:draga moja rodila si ti heroja, pa zbog njega budi jaka, a muku muci svaka majka! Jos cu samo ovo reci: cekaj samo kad bude veci! Ma, bravo Simke!!! Kada bude veći, s curama će leći. A mamu ko šiša, ebem li mu miša
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:16:49
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: OTI " a da li se jos negde radja jos neka kao nasa Sladjaaa borac protiv cigara do smrti ceo taj forum ona zavrti"
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:18:58
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: OTI ZA NASU DIXY "AKo antipusac nisi imas podrsku od dixy ona brani snagama svim tu zelju da se udise dim ali je volimo i sladjaaaa i ja iako se ne slazemo ni na sekund bar"
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:20:48
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: *Dixy* E bre OTI al mi sad zavuche jbg... Aj ovako...mmmmm Ona OTI sa foruma ringeraja ume da bude bash do J-a-j-a, kad se sladjom druzi meni se bash pushi, misle one na moje zdravlje a meni se pije mleko kravlje, na forumu punom hormona pljuju na cigare kao na demona, taktika im nije losha al dva losha ubishe Milosha Draga OTI voli kafu a ja gledam cigare na rafu, josh kad Sladja pocne da kuca tada meni glava puca, zato ja zapalim cigaru i dok uzivam u njenom zaru osecam se kao u raju uz moju ringeraju (ja ne umem bolje ) I ovo je super ja ne umem ni tako Hvala vam devojke smisliću i ja nešto za vas
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:25:53
|
|
|
|
ssanja
|
dewojke pozdraw...
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:31:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo devojke. Genijalno. Svaka cast. Ne mogu da verujem.
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:37:06
|
|
|
|
ssanja
|
xm stixowi su super,
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 8:43:26
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Naša Dixy bori se ko lavica da nam kaže da i nije štetna po koja cigarica ali Oti i ja ne damo mira njenoj duši na kraju ćemo je naterati da prestane da puši. A ssanja je uvek tu da utehu pruži i zato svako sa njom voli da se druži. Naravno tu je i Tasha ona je verna prijateljica naša i Katjica divno je stvorenje za sve ona ima rešenje, optimizam iz nje zrači i to nam svima puno znači
< Poruku je uredio sladjaaaa -- 15.10.2009 8:53:44 >
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 11:42:42
|
|
|
|
viking
|
stvarno je do jaja ova ringeraja! likova tu ima raznih - smešnih, dobrih, maznih ponekad se svađamo, rečima se gađamo, al se mnogo volimo, zato i postojimo 2002, budi nas iz sna, jutrom kad nas ona budi obavezno kafu nudi buhla k'o kolačić, raste joj stomačić poznaćete oti po njenoj lepoti, a i kaliopi po čednoj dobroti tu je naša dunja žuta, forumima ona luta a i eugenija, sad je još visprenija sa cvetom u kosi osmehe nam nosi pusa za bonitu, zanosnu čikitu svi volimo katjicu, mladu izviđačicu lu veliko srce ima, nesebično daje svima super je marinče, k'o buljavo ptiče a gagana dama, unina je mama evo nama delije iz zemlje dembelije fudbalski je ona fan i navija svaki dan joj bre simke, ne po glavi! pomozite druže plavi! mihi baš strpljenja ima, pomaže nam savetima banuo nam tatamata, devojkama iz inata a gde nam je taša, opasnica naša? ana, jeca, maya - to je ringeraja! i na kraju, tu je guppy forumaše da okupi! kad bi sad moj diša znao za šta mi je platu dao mislim da bi plakao i bonus mi smakao a sad odoh da jedem, ne mogu više...
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 11:50:09
|
|
|
|
buhla
|
Viking ostala sam bez texta!
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 11:53:45
|
|
|
|
bonita
|
VIKING
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:33:11
|
|
|
|
viking
|
Ma žao mi što nisam mogla da smislim malo više rima, da uključim još devojaka, sa nekim nikovima prosto ne znam šta bih tj. ne znam sa kojim rečima bih ih uparila...
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:33:14
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: viking stvarno je do jaja ova ringeraja! likova tu ima raznih - smešnih, dobrih, maznih ponekad se svađamo, rečima se gađamo, al se mnogo volimo, zato i postojimo 2002, budi nas iz sna, jutrom kad nas ona budi obavezno kafu nudi buhla k'o kolačić, raste joj stomačić poznaćete oti po njenoj lepoti, a i kaliopi po čednoj dobroti tu je naša dunja žuta, forumima ona luta a i eugenija, sad je još visprenija sa cvetom u kosi osmehe nam nosi pusa za bonitu, zanosnu čikitu svi volimo katjicu, mladu izviđačicu lu veliko srce ima, nesebično daje svima super je marinče, k'o buljavo ptiče a gagana dama, unina je mama evo nama delije iz zemlje dembelije fudbalski je ona fan i navija svaki dan joj bre simke, ne po glavi! pomozite druže plavi! mihi baš strpljenja ima, pomaže nam savetima banuo nam tatamata, devojkama iz inata a gde nam je taša, opasnica naša? ana, jeca, maya - to je ringeraja! i na kraju, tu je guppy forumaše da okupi! kad bi sad moj diša znao za šta mi je platu dao mislim da bi plakao i bonus mi smakao a sad odoh da jedem, ne mogu više... kad bi sad moj diša znao za šta mi je platu dao mislim da bi plakao i bonus mi smakao Za stihove i za zadnju strofu
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:35:43
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: viking Ma žao mi što nisam mogla da smislim malo više rima, da uključim još devojaka, sa nekim nikovima prosto ne znam šta bih tj. ne znam sa kojim rečima bih ih uparila... Mene nisi stavila.....ali oprosticu ti
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:37:41
|
|
|
|
viking
|
Rivana, na tebe sam posebno mislila, baš sm htela da te stavim, ali sam imala veoma, veoma glupe asocijacije Biće nadam se drugi put. Poenta je - mislila sam na tebe!
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:39:39
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: viking Rivana, na tebe sam posebno mislila, baš sm htela da te stavim, ali sam imala veoma, veoma glupe asocijacije Biće nadam se drugi put. Poenta je - mislila sam na tebe! E dobro draga oprosteno ti je
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:40:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Pisati pesme delovalo je lako ali nadmasiti Viking, kako? kako? Forumasice se javljaju od kad su budne bilo da su trudilice, mame ili trudne tu se pije kafa sa raznih mesta tri minuta s njima nervoza mi nesta. Druze se i caskaju, kao prave zene sreca te su htele da prime i mene ringeraja je izmedju gradova most ako hoces prijatelja - ti pasalji post. Kad hoces da vidis kakav je neko lik ti klikni na njegov avatar ili nick. razne su oblasti, interesovanja, teme trazis savet slobodno, bez ikakve treme. Pomazu ti devojke, podsrku ti daju pa svaki dan sve vise volis ringeraju. Razmenjujemo slike, iskustva i price sve su zene razlicite ali u jednom lice: otvorenog duha i siroke ruke raduju se sreci a razumeju muke. Kako je divno sto se tako slazemo sto razumemo, podrzavamo i pomazemo i kako onda kad dodjem na posao rano da ne pocnem dan sa "Dobro jutro ringerajo"
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
čuj, ja čedna !? viking, odlično je !
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:42:32
|
|
|
|
Anoniman
|
evo sad sam opet pročitala ....!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:44:53
|
|
|
|
sephora
|
u drage žene, pa vi baš imate dara... ja čitav život nešto piskaram ali mi rima nije jača strana... vi ste super!!!
|
|
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:51:55
|
|
|
|
buhla
|
Viking, oti
|
|
RE: RR stihoklepice... pjesma za kafanu 15.10.2009 12:54:39
|
|
|
|
eugenija
|
Jaoj curkeee, super jeeeeeeeeee!!!! VikinŽe hehehehehehe
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?