Verus -> RE: Grlić materice u trudnoći (12.1.2010 15:14:18)
|
goda draga![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] sve vas devojke puno volim. Toliko ste hrabra i jake i puno podrske dajete, stvarno to nigde nema. Bas ste mi porodica, koju ovde nemam, pa mi je ovako sve blize i lakse! Obecavam, rekla sam vec da zelim da ostanem ovde i da zelim i prihvatam konzervativni pristup koji imaju. Znate da ja volim da je sve prirodno i sa sto manje hemikalija, mesanja od strane lekara, ALI kada dodje do ozbiljnih stvarni NISTA ne moze zameniti medicinu i strucnu pomoc. CIlj im je svima da ova beba ostane unutra. Svaki dan joj je sada bitan da ojaca sto vise, i da joj pluca budu sto jaca. Mila moja bubica....Pa eto, jedva smo je dobili, pa svo krvarenje u pocetku, i vec sam je do sada 3 puta gubila po pravilima i po dr. ali drzi se ona. Tata non stop zove i salje porukice, tesko mu je jadnom sto nije tu...znam to i kada pricamo stalno udzdise i nema dovoljno vazduha. Doci ce koji dan ranije kuci cim zavrsi tu godisnju prodaju sto ima i zbrine svoje musterije. Rekla sam mu da sam bolje ovde u bolnici, nego sama kuci sa njim, ako se ne daj Boze nesto desi. I tu si u pravu goda, mm je danas rekao da on misli da sam preforsirana. Posao mi nije lak i dosta je i psihicki stresan, jos sam nastavila i magistrat pa uzimala casove uvece posle rada, pa onda kucni poslovi i ostalo, a mm mi pomogne sto trazim uvek, smece, usisavanje, napravi veceru ili rucak kada ja kazem da ne mogu, al ipak, on misli da sam previse na sebe stavila, a nisam smela....tako da sada idem samo sigurnim putem, bez zezanja....ljubim vas! IZVORNA PORUKA: goda Verus zao mi je sto se malo zakomplikovalo,ali nemoj se brinuti i ni slucajno ne izlazi iz bolnice ako te sami ne otpustaju. isto kao sto nisi imala mira i slagala si one kutije tako ces i kada budes na kucnoj nezi reci sama sebi:"mogu jaovo,nije tesko,pa mogu ono,pa napravi rucak, pa stavi ves u masinu itd " bolje budi u bolnici i za tebe i za bebu. nemoj da se sekiras to nije nista strasno,samo moras da mirujes,znaci do kupatila i nazad u krpe,ne zezaj se. zbog toga sam se ja porodila ranije,lezacu ja kod kuce,kazem doktorki. Lezala jesam ali ono 5 puta sto sam ustala po pola sata dovelo me do porođaja. Sve najbolje duso moja,i zaboravi i posao i sve ostalo,otvori bolovanje i ne razmisljaj o glupostima,poslodavce ne zanima tvoja trudnoca veruj mi. Budi jaka i strogo vodi racuna o svojoj bebici i bice toi sve u redu uz Boziju pomoc.
|
|
|
|