Verus -> RE: Grlić materice u trudnoći (12.1.2010 4:36:58)
|
Cao curke moje. NIsam vam pisala ranije jer su me zadrzali u bolnici. Kontrakcije su nastavile i danas, i grlic mi se malo otvorio iznutra tj. efekat "levka", znaci nisam otvorena, ali se otvara, tako da sam na posmatranju 24h sto je do sutra. Strasno je sto je bas jutros mm otisao u Dalas na nedelju dana, ali ako me zadrze u bolnici duze od sutra uvece, menja kartu i dolazi nazad. Hteo je odmah nazad ali sam mu rekla da se ne zalece, da vidimo sta ce reci sutra popodne. Jako sam se prepala mogu vam reci, iako se trudim da budem pozitivna i jaka. Verovatno cu biti u krevetu do kraja trudnoce kad god to bude, ali cilj im je da bar izguram 28 nedelja, jer onda beba ima dobre sanse da zivi u intenzivnoj nezi. Uglavnom, otkada lezim kontrakcije su na minimumu, sto je super. Stavili su me na infuziju, ali izbegavaju jos uvek lek za kontrakcije, jer moze biti stetan za bebu....daju mi inekcije steroida koje ce pomoci njenim pluciima da sazriju u slucaju da se rodi tako rano. Eto, mislim da cu imati komp ovde u sobi, pa doci cu da vas cujem. Molite se za moju devojcicu. Voli vas Verus
|
|
|
|