mikica99032 -> RE: Grlić materice u trudnoći (30.6.2018 17:26:31)
|
Znam da je efektivnije da se koristi vaginalno. Tako sam ga i koristila od samog početka, ali mi je zbog tog braon sekreta, ili kako oni kažu braon krvarenja, rekla da ga pijem dok se to ne smiri. Sada ga opet koristim vaginalno, jednu pre spavanja i injekcije progesterona na pet dana. Našla sam juče stari nalaz i tamo piše da je grlić dug 2 cm, to je izmereno na pregledu pre trudnoće. Tada mi nije radila cervikometriju, verovatno se to samo trudnicama radi. Tako da ja smatram da je meni prosto fizionomija takva, ali videćemo na sledećem pregledu. Olakšavajuća okolnost je što je doktorka koja mi vodi trudnoću mamina prijateljica, i baš joj verujem i verujem da zna šta radi. Imala sam jake grčeve na početku, savijala sam se do zemlje od bolova, tada nisam ni znala da sam trudna, ali već mesec dana nemam nikakve bolove, s vremena na vreme imam probadajuće bolove s leve i desne strane, ali prestanu kad promenim položaj, imam godinama hemoroide, pa to ume da boli tako. Mirovaću ove dve nedelje, ležim sve vreme, nadam se da će sve biti ok.
|
|
|
|