Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.3.2017 21:33:45
|
|
|
|
suzi kju
|
hahhahaha koji si ti lik. Ubedjujes zenu da ide u petak leleeee
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.3.2017 21:47:14
|
|
|
|
Milena18
|
Haha, i ja sam pobrkala datume i dane načisto. Ceo dan mislim da je sreda
< Poruku je uredio Milena18 -- 16.3.2017 21:50:09 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 16.3.2017 21:54:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, uzas. Milence, zovi ih u subotu 18.03. :)
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.3.2017 14:46:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bio je roditeljski dodatak danas, podigla sam novac jutros. Milena, jesi zvala ili isla u postu?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.3.2017 17:15:25
|
|
|
|
Milena18
|
Znači, ti si se oparila Ja u nekoj gužvi ceo dan, mislila sam da pozovem i posle zaboravih. I onako treba da idem da platim račune u ponedeljak, pa ću taman tada pitati.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.3.2017 17:18:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I potrosila Javi u ponedeljak, mislim da bi bio red da ti je uplaceno :)
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.3.2017 17:25:19
|
|
|
|
Milena18
|
Potpuno se slažem, krajnje je vreme. A i ja imam nameru da to potrošim odmah
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.3.2017 17:27:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tebi ce trebati malo više vremena nego meni Ja za drugo primam 6000 din.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.3.2017 17:36:05
|
|
|
|
Milena18
|
Ma mogu ja to, veruj mi Treba bebi da kupimo gomilu stvari, između ostalog i stolicu za hranjenje, pa bi nam te parice taman lepo legle.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2017 17:01:17
|
|
|
|
Milena18
|
Evo mene ponovo u ovoj temi. Ni ovog meseca ništa od uplate. Valjda će biti do bebinog prvog rođendana
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2017 19:23:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stvarno ne mogu da verujem. Ako ne bude sledeceg meseca, mozda da zoves da vidis sta se desava? Da nisu zagubili papire
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2017 21:19:54
|
|
|
|
Milena18
|
Na kraju će stvarno to da bude Tako ću i uraditi.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2017 23:34:40
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Evo mene ponovo u ovoj temi. Ni ovog meseca ništa od uplate. Valjda će biti do bebinog prvog rođendana Milena jel si dobila resenje?Ja sam ga podigla pre neki dan,ali kod nas nema uplata pa mi svejedno,para nema pa nema
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.3.2017 6:36:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, dobila je resenje jos u decembru. Stvarno mi je cudno sto joj jos nisu uplatili. Ja sam cekala tacno mesec dana posle rešenja na uplatu. I drugarica sto je rodila prvo dete isto, u januaru dobila rešenje, u februaru bila uplata.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 27.3.2017 12:53:13
|
|
|
|
Visnjabg
|
Izvinjavam se sto pisem na ovoj strani,ali vidim da je ova tema jako aktivna a ja ne mogu da nadjem onu koja mi treba Da li neko moze da mi pomogne,ima li nekog iskustva sa poslom u Bel Mediku ili pomoc na kojoj temi da pitam?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 27.3.2017 14:05:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Visnjabg Izvinjavam se sto pisem na ovoj strani,ali vidim da je ova tema jako aktivna a ja ne mogu da nadjem onu koja mi treba Da li neko moze da mi pomogne,ima li nekog iskustva sa poslom u Bel Mediku ili pomoc na kojoj temi da pitam? Visnja, tvoj post je prebačen u ovu temu Klik
|
|
RE: Roditeljski dodatak 27.3.2017 21:14:41
|
|
|
|
Duškić
|
Meni je zalutalo resenje, pa sam cekala mesec dana...pa sam isla do Nb opstine i oni mi rekli da je vec i bila prva uplata
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.4.2017 23:23:55
|
|
|
|
jecapereca1
|
Devojke,vi koje ste dobile roditeljski dodatak za prvo dete u 2017-oj,koliki iznos ste dobili?Na jednom drugom forumu devojke tvrde da su dobile 100000 din,mada ja mislim da je jos uvek 38000 din?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 6.4.2017 8:39:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drugarica je dobila u februaru za prvo dete 38 000. A to 100 000 mozda u Vojvodini, tamo daje i pokrajina.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 6.4.2017 13:35:33
|
|
|
|
jecapereca1
|
Joj pa ne znam...devojka sa drugog foruma kaze da je podigla 17.03.2017. 100000 din.svi ostali su iznenadjeni,jer koliko i ja znam Zakon o podrsci porodicama sa decom,gde su povecani dodaci,jos nije usvojen...mozda je to u Vojvodini,kao sto kazes....
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 6.4.2017 14:12:58
|
|
|
|
degu
|
Pokrajina nije davala ni 2014.većje bilo ukinuto, valjda samo za treće dete. Ja jošnisam podigla, ali mislim da ništa nije povećano.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.4.2017 14:26:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
21.04. je deciji. Milena, tebi jos nije uplaceno?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.4.2017 17:37:41
|
|
|
|
Milena18
|
Nije, Ivana. Videću da li će biti sad 21., ako ne, da odem da pitam o čemu se radi.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.4.2017 18:01:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, obavezno idi ako ne bude. Previše vremena je proslo od kad ti je stiglo rešenje.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 25.4.2017 14:31:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, jel uplaceno?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?