Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.9.2014 12:04:30
|
|
|
|
Modessty
|
sa tim rešenjem ideš u poštu kada uzimaš prvi put, posle samo sa ličnom kartom. Roditeljski uplaćuju 20. u mesecu. Tebi bi trebalo da stigne sve na kup za predhodne mesece
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.9.2014 12:06:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Mod, ja mislim da ja primamo samo jednom, jel tako? Znači prvi mi je put .. onda mogu da odem?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.9.2014 12:08:22
|
|
|
|
Modessty
|
jao jes bre tebi prvo dete ja se odam prebacila na drugo slutim ti, slutim
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.9.2014 12:18:46
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja se stalno nešto pitam, obzirom na ove mere štednje u državi, da li se povodom toga spominje i roditeljski dodatak? Ili to neće dirati? Znam da svašta nešto ukidaju, da li vi imate neke informacije o tome?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.9.2014 13:58:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR jao jes bre tebi prvo dete ja se odam prebacila na drugo slutim ti, slutim Slutiš a :) javlja ti se?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 17.9.2014 15:27:00
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Ja se stalno nešto pitam, obzirom na ove mere štednje u državi, da li se povodom toga spominje i roditeljski dodatak? Ili to neće dirati? Znam da svašta nešto ukidaju, da li vi imate neke informacije o tome? Oni koji vec imaju resenja ne treba da brinu, jednom steceno pravo ne moze da se ukine. A za druge sta ce biti to neko vidi zna.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 20.9.2014 21:42:21
|
|
|
|
Bibilib
|
Zene da li ima neka od vas da ne radi a prima dodatak sto daje grad nezaposlenim porodiljama?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 12:39:56
|
|
|
|
ivaMark
|
Bibi, nisam cula da to postoji (ne znam u kom gradu zivis)... Znam samo da sve porodilje dobijaju roditeljski koji je na drzavnom nivou.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:18:23
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Zene da li ima neka od vas da ne radi a prima dodatak sto daje grad nezaposlenim porodiljama? Grad daje nezaposlenim porodiljama jednokartnu pomoc od 50000din bar je tako kod nas,a ako si radila 12 meseci bez prekida pre trudnoce,dobijas od socijalnog svakog meseca kao porodiljsko,neka cifra neznam tacno,idi u socijalno ili u birou pa se raspitaj. Pozdrav.
< Poruku je uredio serpica -- 21.9.2014 13:19:36 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:27:16
|
|
|
|
bubulence
|
a koja je sada visina roditeljskog za drugo dete?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:31:49
|
|
|
|
Anoniman
|
147 000 ako pricamo o tome, ali se daje na 24 meseci po 6000-7000 tako sam skoro citala, a za prvo 37 000....
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:33:17
|
|
|
|
bubulence
|
hvala na informaciji draga, vidim ti vec znas za drugo sta i kako
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:34:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma skoro sam gledala jetrvi za prvo oko decijeg dodatka, nesto, pa sam uocila i to klik
< Poruku je uredio Unina mama -- 21.9.2014 13:36:18 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:37:18
|
|
|
|
bubulence
|
da da, kao slucajno
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:43:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Bibilib Zene da li ima neka od vas da ne radi a prima dodatak sto daje grad nezaposlenim porodiljama? Grad daje nezaposlenim porodiljama jednokartnu pomoc od 50000din bar je tako kod nas,a ako si radila 12 meseci bez prekida pre trudnoce,dobijas od socijalnog svakog meseca kao porodiljsko,neka cifra neznam tacno,idi u socijalno ili u birou pa se raspitaj. Pozdrav. A jel se tih 12 meseci gleda da bude vezano i neposredno pre trudnoce ili bilo kada ranije?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 13:53:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence da da, kao slucajno ma da, jos samo da ga potrefim , i oparicu se od nase drzave
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 14:15:45
|
|
|
|
bubulence
|
e ja sam rekla bolje da mi nista ne daju nego to, ali onda mm kaze da to bar pokrije pelene, sto i jeste pa kao ajde, nije za baciti...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.9.2014 20:16:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Znate sta ja primam za drugo dete svaki mesec materinski po 6000 din i tako dve godine,mislim da je svuda tako a grad ko grad daje porodiljama nezaposlenim ovde u Krusevcu po 10 000 mesecno,medjutim kad sam isla da pitam rekli su mi da je to vazilo do Nove Godine a sada su promenili zakon,pa me je zato zanimalo da li neka od vas prima taj dodatak ,koja se porodila pre Nove Godine?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.9.2014 13:38:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zene, znate li neki broj telefona na koji mogu da se informisem sta je bilo sa mojim roditeljskim dodatkom? Za pomoc nezaposlenim porodiljama mi je stiglo resenje. Ali za rod. dodatak nista
|
|
RE: Roditeljski dodatak 27.9.2014 22:51:01
|
|
|
|
natasa9
|
htela bih da pitam nesto? ja sam za prvo dete dobila 36000 dinara od grada, i dobila sam drugo resenje za 30000din od drzave ali to jos uvek nije uplaceno i ako je proslo godinu ipo dana. zanima me da li neko zna kada ce se uplatiti ili kada je poslednji put isplaceno u kragujevcu?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 28.9.2014 12:23:14
|
|
|
|
ivaMark
|
Evo ako neko ne zna (kao ja npr sto nisam bila informisana), mozda nekoj mami pomogne KLIK Nisam bila upucena da Smederevo daje 30000din trudnicama i 20000din porodiljama, za 20000din mogu da predam a za ovih 30000din verovatno sam zakasnila jer sam se porodila, mada mozda mi progledaju kroz prste (ali malo sutra )
|
|
RE: Roditeljski dodatak 28.9.2014 13:25:06
|
|
|
|
Anarunika
|
Sada sam pronašla i da grad Beograd daje jednokratnu pomoć zaposlenim porodiljama u visini od 25 000,00 din. ukoliko su primanja u domaćinstvu manja od 10 000,00 po članu porodice uključujući i novorođenče. Setih se i da sam ranije skupljala papire za to ali nisam ušla u kategoriju. Nadam se da to još uvek važi, jer ću ovaj put ispuniti uslov, pogotovo kad mi od sledećeg meseca smanje platu
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 28.9.2014 13:59:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Iva Mark, mozda znas moju kumu iz Sd-a? njoj ce ovo znaciti kada bude trudna! Natasa , da nisi pomesala iznose? 36000 je od drzave, mi smo to dobili nakon mesec i nesto dana od predavanja papira. Ali nisam iz Kragujevca.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 28.9.2014 14:05:19
|
|
|
|
dunja RR
|
ME, mislim da je pomešala znose, ja dobih 37000 od republike pre par dana.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 28.9.2014 21:15:05
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dunja, jel od republicke pomoci isto stize resenje? meni nikako da stigne. a ne mogu da nadjem ni jedan broj da se informisem, da pitam hoce li uopste biti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?