Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.12.2009 15:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR To sam ja dobila. Valjda sa tim rešenjem idemo u poštu? Meni rekoše da će dodatak krajem decembra, pa ja još neću... da ne idem šest puta. evo sad dodjoh iz poste i rekose mi isto to, da leze negde oko 20-og, znaci pred novu cu da idem.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.12.2009 15:50:48
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam podnela sve papire pre 2 meseca.Neznam tacno sta je sve trebalo to je mm odradio umesto mene(i od njega neka korist ). Prvi put sam dobila 10 000 din. Drugi put 30 000 din. U ponedeljak cu ici da vidim da li su jos nesto uplatili.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.12.2009 15:57:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hvala, Trinny IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: Alexx RR To sam ja dobila. Valjda sa tim rešenjem idemo u poštu? Meni rekoše da će dodatak krajem decembra, pa ja još neću... da ne idem šest puta. evo sad dodjoh iz poste i rekose mi isto to, da leze negde oko 20-og, znaci pred novu cu da idem.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.12.2009 22:13:28
|
|
|
|
gagana83
|
Mislim da ti ne treba nista osim licne karte da bi podigla novac,bar je kod nas tako.I sve pare daju iz jednog dela,doduse kod nas daju 26600
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 11:45:41
|
|
|
|
Anoniman
|
jel ima mozda neko podatak, koje su bile cifre za prvo dete u septembru?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 11:51:53
|
|
|
|
gagana83
|
Mislis za dete rodjeno u septembru?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 11:57:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Mislis za dete rodjeno u septembru? e da da...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 12:03:04
|
|
|
|
gagana83
|
Kod nas je 26600,ne znam da li se razlikuje od grada do grada,mislim da ne.Samo u Vojvodini je ta cifra mnogo veca jer oni dobijaju nesto i od pokrajine.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 12:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
aha, e pa ok... thanks Gagili, jesi li ti dobila taj dodatak?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 12:06:12
|
|
|
|
gagana83
|
Jesam,pocetkom novembra mi je stiglo resenje a krajem novembra sam podigla novac.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 11.12.2009 12:09:06
|
|
|
|
Anoniman
|
e pa superiska... svaki dinar je dobrodosao!
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2009 22:32:44
|
|
|
|
marince1
|
Zenske jel znaneko jesu li uplatili roditeljski dodatak ovog meseca? Da ne picim za dzabe
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2009 22:58:14
|
|
|
|
sneza24
|
I mene zanima.Vise me sramota da idem da pitam jer ovi kod nas neznaju kad ce biti uplaceno. A sto ne nazoves da pitas?Da ne ides dzabe.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.12.2009 23:36:36
|
|
|
|
gina
|
Nisu još uplatili roditeljski. Pitala sam danas u poštanskoj, ali nemaju informaciju. Imamo homebanking, pa ću pogledati odmah ujutru. Čim vidim, javljam... da ne idete džabe
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:32:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidim da je tema starija...A da li ovo i danas funkcionise? I da li neko "svez" zna koliko se ceka, koliko je to para za prvo dete i da li vredi cimati se kroz tu papirologiju?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:34:23
|
|
|
|
minavb
|
Vredi OTI, svaki dinar ti treba a mislim da se ceka oko tri meseca. Samo ti pripremi papire a mm ce sve ostalo da odradi. Koliko znam , ovde su zene dobijale po 33000 za prvo dete, i to odjednom.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:37:09
|
|
|
|
Anoniman
|
vala ima da se cimam...Ne, nego gledam spisak dokumentacije...Jooj, covece...pa to treba juriti i juriti...Ali ima da jurimo.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:37:46
|
|
|
|
Markovicka
|
Kod nas ta suma iznosi oko 70 000, tako da se vredi potruditi. Kazu da stigne u roku od mesec, dva od podnosenja zahteva.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:41:04
|
|
|
|
LillyT
|
Vec sam negde pisala kako grad Beograd ne daje nista, njima je dovoljno sto placaju 35% da biste imali punu platu (inace, izuzetno veliki broj ljudi je na minimalcu). Vojvodina kao pokrajna daje bas dosta (u odnosu na neke druge oblasti)+ gradovi odrese kese
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:53:04
|
|
|
|
minavb
|
Ne bih se ja menjala sa njima i isla na njihovu komisiju Samo nek oni nama daju onih 35%, i meni ce biti dovoljno tih 33000 roditeljskog dodatka.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 8:57:27
|
|
|
|
Markovicka
|
To jeste, proci komisiju je prava umetnost. Ja sam isla na komisiju u jedno manje mesto blizu ns, gde radim, pa sam dobro prosla, inace, verovatno bih radila do nedavno.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 9:13:52
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ne bih se ja menjala sa njima i isla na njihovu komisiju Samo nek oni nama daju onih 35%, i meni ce biti dovoljno tih 33000 roditeljskog dodatka. a kakve veze ima komisija s tim samo komentarisem, a i nacula sam da to nisu 33000 nego nesto ispod 30000. Kazem, nacula....A i u ZR-u je super komisija....
< Poruku je uredio LillyT -- 22.12.2009 9:15:05 >
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 9:19:55
|
|
|
|
buhla
|
e ajd i ja da se ubacim... nego te pare za prvo dete... znam da je pre moralo da se otvori u posti racun na koji ti uplate, da li i to sada vazi, ja imam racun koji sam otvorila 2005 ali ga nisam koristila pa da ga opet aktiviram ili otvaram novi. A stvarno ima papirologije... dobro pa u tirsovu moze bilo ko da nosi i vadi sve ove papire, ali maltretirati porodilju da ide u socijalno je mlooogo.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 10:33:03
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: gina Nisu još uplatili roditeljski. Pitala sam danas u poštanskoj, ali nemaju informaciju. Imamo homebanking, pa ću pogledati odmah ujutru. Čim vidim, javljam... da ne idete džabe Hvala ti Gia,javi Na nasoj lokalnoj tv su rekli da je leglo materjalno,a to obicno uplacuju zajedno
|
|
RE: Roditeljski dodatak 22.12.2009 10:38:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
Buhla, otvaraju ti oni račun sami, ne moraš ti. A dodatak je 26000din za prvo dete, isplaćuju odjednom - tako su meni rekli. Kad dobiješ rešenje, samo odeš sa tim i LK u bilo koju poštu. A meni je mm uzeo sve papire, ja nisam išla nigde. Samo ponese tvoju LK.
< Poruku je uredio Alexx RR -- 22.12.2009 10:39:12 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Urokljive zeneDa li se plasite da neko moze da urekne vase dete tako sto pomazi vas stomak ili dete a vi znate da osoba nije dobra?Ne, to je glupost (
65%)
Nije mi svejedno (
25%)
Da, verujem i pazim se (
11%)
Ukupan broj glasova: 93Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!