mati -> RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan (6.4.2014 15:48:42)
|
IZVORNA PORUKA: mati Meni sad nisu jasni ni ti apotekari, vide trudnicu i opet pametuju,pa nisi to ti izmislila, napiisano je, samo treba naci... Kad sam ja ono zaglavila u bolnici, mmbio do moje dr pa posle u apoteku sa receptima. Dr je prepisala ginipral i verapamil po jednu kutiju, a onaj cika u apoteci svuda udario x3, reko mm da to ide puno i da se ne majemo opet ako je stanje rizicno... Mm se iznenadi,ali eto moze se kad se hoce... A vidis kako je ovaj cika to sam uradio, mm nije imao pojma ni koji su lekovi ni koliko kutija, ali taj apotekar mu je samoinijativno objasnio sve i na svaki recept dodao X3... Na srecu meni lekovi nisu bili potrebni kasnije, ali hvala mu i eto, ko hoce-moze... A i to sa utrogestanom i placanjem kao i sad sa ovim vakcinama je preterivanje . Svi bi povecanje nataliteta a ni osnovne lekove ne daju bez provizije. A sad koliko vidim retko koja trudnica nije na utrogestanu... Mali zeko, ja mislim da treba da slusas dr, ako on smatra da ne treba... Valjda zna covek svoj posao.
|
|
|
|