Jeca11 -> RE: Odrzavanje trudnoce i Utrogestan (3.6.2011 11:45:13)
|
Zdravo svima, Molim za savet. 20 sam nedelja, druga trudnoca. sve je ok, pijem utrogestan preventive radi, jer je na pocetku doktorka iz doma zdravlja mislila da mi grlic bas i nije u najboljem stanju, a sto se ispostavilo da nije tacno, jer mi je Antic u Misovicu rekao da je sve u najboljem redu, ali da eto, nastavim da pijem utrogestan dok zavrsim sa putovanjima (Italiju, koja je zavrsena, i sad more na koje idem za nedelju dana). Dakle, aktivna sam, radim, podizem dete (ima 14 meseci) i sve je ok. Juce sam bila kod zubara posle 100 godina, i bilo je stresno i bolno... uvece kasnije me zub jako zaboleo kao reakcija na taj lek sto ubija zivac. Istovremeno je poceo i donji deo stomaka da me boli... nije mi bilo bas prijatno... jedva sam se prebacila iz dnevne sobe u krevet. Jutros je sve ok. Moja procena je da sam reagovala na stres juce i da ne treba da panicim. Mislim da idem na pregled tek posle mora, jer sam bila pre 3 nedelje. Naravno, ako me opet zaboli otici cu ranije. Iskusne trudnice, sta vi mislite? Hvala Novi clan:)
|
|
|
|