|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lazanje
2.4.2020 10:27:41   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: pari


Razmišljam da li da pravim bešamel ili umesto njega da kombinujem jaja i pavlaku...kao zdravije,nemam pojma :)


Pari ja često pravim sa svežim sirom umesto bešamela. Meni je ukusnije.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 176
   RE: Lazanje
2.4.2020 10:51:17   
jess021
Ana, kako se natope kore ako ne stavljas besamel? 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 177
   RE: Lazanje
2.4.2020 10:55:25   
princezica1
Meni lepse sa besamelom.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 178
   RE: Lazanje
2.4.2020 10:57:08   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: pari

A imam i ovaj recept


Lazanje na drugačiji način


Odličan je Pari, pravila sam nešto slično. Inače, ona ima lepe recepte.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 179
   RE: Lazanje
2.4.2020 11:06:30   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, kako se natope kore ako ne stavljas besamel? 




Jess, ja koristim one sveže kore, stoje u frižideru. Nekako su mi lepše, šta znam. A lepo se natope, što od mesa što od sira. Jednom sam pravila sa nekim sirom na meru, mislim da je Kuč radnja. Onako je kao namaz mekan, pa sam ga malo razblažila sa mlekom, tek da dobijem gustinu kao bešamel. Mislim da mi najbolje ispadnu baš tada kada eksperimentišem user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.4.2020 11:07:50 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 180
   RE: Lazanje
2.4.2020 14:59:53   
pari
Ana,baš sam na to mislila ..napraviću sledeći put sa sirom!


Sad sam sa bešamelom i baš su dobro ispale! Nas dve se najele, a M baš i nije oduševljen. Jedino što imam baš mnogo...imamo za još jedan dan.. da li može da stoji do prekosutra u frižideru,šta mislite?

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 181
   RE: Lazanje
2.4.2020 16:38:51   
Ana RR
Može Pari, opušteno. Ja obično pravim za dva dana i moj M npr više voli sutradan, kada je onako kompaktnija user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 182
   RE: Lazanje
2.4.2020 16:45:23   
pari
Mislila sam sutra da jedemo nešto drugo, tipa picu pa onda prekosutra opet lazanje...

Meni su baš odlične...dodala bih tu još sira, parmezana.. nisam to imala...Ja sam pekla 15tak min poklopljeno i 10tak min otklopljeno...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 183
   RE: Lazanje
7.4.2020 23:30:24   
Dragica Draga
I mi lazanje pravimo za dva dana. Cak ih vise i volimo drugi dan, nekad ih hladne i jedemo, bez podgrevanja, meni tako prijaju skroz.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 184
   RE: Lazanje
7.4.2020 23:32:03   
Ivanka 75
Sto bi rekla moja ćera pre neki dan "a hocemo li i ovo da jedemo 3 dana?"


Mada sam lazanje onaj dan pravila za 1 dan, pola mesa otislo u paprike za sledeci dan 😊 

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 185
   RE: Lazanje
7.4.2020 23:33:29   
princezica1
Kako vam te lazanje prezive do drugog dana ne shvatam user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 186
   RE: Lazanje
7.4.2020 23:37:34   
Dragica Draga
Pa napravi se kolicina za cetu, a onda im ne dam to da jedu za veceru user posted image

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 187
   RE: Lazanje
7.4.2020 23:51:04   
princezica1
Znala sam da imas neki trik user posted image Ne smem cesto da ih pravim jer ne znam da stanem kad navalim.

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 188
   RE: Lazanje
11.4.2020 8:40:31   
gocic
I kod nas ne prezive, lazanje su nam super ukusne, volimo svi.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 189
   RE: Lazanje
11.4.2020 8:57:45   
Dragica Draga
Imaju one frikomove zamrznute, dobre su im, uzela sam par puta. Moze da posluzi kao spas u nemili cas user posted image

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 190
   RE: Lazanje
11.4.2020 9:46:11   
Ivanka 75
Ja sam juce opet pravila lazanje, po zelji dvojca 😊


Od Danubius kora koje se ne kuvaju, po prvi put od njih. Zakljucak, vise mi se svidjaju lazanje od kora za pitu jer su tanje. Ove mnogo debele, kao i sve kore za lazanje. 
Imam jos jednu kutiju onih kora za lazanje na B, sto imaju spagete i makarone, ne mogu sad da se set_im kako se zovu, gledam film 😊
Od njih sam do sad uvek pravila, i opet vise mi se svidjaju one debele kore za pitu. Manje gnjezavo i testasto bude. I ne toliko jako. 😊 😊 😊 

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 191
   RE: Lazanje
11.4.2020 9:59:19   
princezica1
Ne budu tvrde te nekuvane kore?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 192
   RE: Lazanje
11.4.2020 10:02:30   
Ivanka 75
Ne, lepo narastu. 


(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 193
   RE: Lazanje
11.4.2020 10:06:14   
Ivanka 75
Barilla kore 😂😂😂 Setih se! 


(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 194
   RE: Lazanje
11.4.2020 10:10:01   
princezica1
Tako vec ima smisla ili si madjionicar u kuhinji. Pravis i lazanje sa povrcem?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 195
   RE: Lazanje
11.4.2020 10:55:21   
Ivanka 75


IZVORNA PORUKA: princezica1

Tako vec ima smisla ili si madjionicar u kuhinji. Pravis i lazanje sa povrcem?



Ja madjionicar 😂 Ne, nisam. Samo srecna sto ovi moji jedu bez pogovora sve sto spremim, daleko od madjionicara. 
Nismo biljojedi, mesojedi smo svi 😊

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 196
   RE: Lazanje
11.4.2020 13:36:06   
Dragica Draga
Ivanka, moze parce user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 197
   RE: Lazanje
11.4.2020 14:03:05   
Sanjalicaaa
Ja sam proslo vikend pravila sa barila korama koje se ne kuvaju. I ispale su nekako zilave. Moracu sl. put ili da ih potopim u vodu, ili da nadjem te sveze. Nisam ni znala da postoje sveze kore za lazanje. 



_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 198
   RE: Lazanje
11.4.2020 14:23:01   
Ivanka 75
Sanice, ja te suve iako pise da se ne kuvaju, a bas zbog toga sto bude zilavo, ipak potopim na minut dva u kljucalu vodu. Pre krenu da rade. 


(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 199
   RE: Lazanje
11.4.2020 14:50:28   
princezica1
Jeste, ali niko to nije shvatio dok nije napravio sa takvim korama i zeznuo se. Mora kuvanje.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here