I mm kupio i 2.pakovanje kora, tako da danas za rucak pravim lazanje. Nisa. Skoro...ne pamtim.... Da li svaku koru premazujete sa besamelom ili samo poslednju I...da li secete kore (na parcice)pre pecenja? Ja sam do sad sekla...mislim se da ih sada ne secem[sm=zmeden.gif]
pari -> RE: Lazanje (2.6.2020 10:12:13)
Ja ih nisam sekla...a slazes redom, bolonjez, kore, besamel, bolonjez, kore, besamel i na kraju narendas sir ako hoces
branki* -> RE: Lazanje (2.6.2020 11:03:10)
Ja isto kao pari i odozgo sam debeo sloje kačkavalja. Nimam sekla. Nema potrebe. Lepo se seče posle .
Maraj -> RE: Lazanje (2.6.2020 11:35:16)
Napravila sam [sm=smiley1.gif] Samo cu tamo oko 15h da stavim u rernu da se pece. Eto, sad prvi put da nisam sekla. Ja sam uvek sekla, kao pitu, na kockice, pa onda stavljala da se pece [sm=smiley1.gif]
branki* -> RE: Lazanje (2.6.2020 16:33:26)
Ja ni pitu ne sečem .Kako ti je ispalo,Maraj?Mada,racunam ..Sa tim sastojcima, k o inače to voli,ne moz da omane, k ako god.
flamingos -> RE: Lazanje (2.6.2020 18:18:55)
Otkad ih nisam spremala.Moji neće,za mene jednu se ne isplati.Inače ih volim.
Duškić -> RE: Lazanje (2.6.2020 19:41:40)
Ni ja je ne secem. Puno kackavalja i jupii
flamingos -> RE: Lazanje (2.6.2020 20:31:03)
Ni ja ih ne sečem.Duškić,slažem se-sa dosta kačkavalja i milina.❤
Maraj -> RE: Lazanje (2.6.2020 20:40:06)
Branki, ispalo prste da polizes [sm=smiley36.gif] Stavila sam i mocarelu. Kore sam barnula malo, za svaki slucaj posto nisam do sad koristila ove kore, pa da ne budu tvrde
emicaa -> RE: Lazanje (3.6.2020 9:00:06)
ja stavljam kore,bijeli sos,kore pa crveni sos,preko toga mocarela isjecena na kolutove kore pa ostatak bijelog sosa i preko toga malo crvenog sosa da ovaj ne tamni
flamingos -> RE: Lazanje (3.6.2020 9:43:46)
Lepo,Emice.Ja sa bešamel sosom,a drugi je fil sa mlevenim mesom.Naravno,završavam belim sosom i posipam kačkavaljem.
Maraj -> RE: Lazanje (25.6.2020 10:36:04)
Kod nas na meniju, danas lazanje. Kupila sam sada barila kore. Jel ih ne kuvate?
emicaa -> RE: Lazanje (25.6.2020 10:37:14)
Maraj ja stalno kupujem bariline.Ne kuvam ih nikad
Maraj -> RE: Lazanje (25.6.2020 10:56:13)
Hvala. Upravo pravim prvi put sa njima [sm=smiley1.gif]
Sanjalicaaa -> RE: Lazanje (25.6.2020 11:09:27)
Ja sam zadni put spemala sa Barila korama i ispale su mi zilave. Ja bih ih prokuvala.
jabudic -> RE: Lazanje (25.6.2020 11:13:18)
Danima mi se jedu lazanje. Čim post prestane, to će mi prvo jelo biti. [sm=smiley36.gif]
emicaa -> RE: Lazanje (25.6.2020 11:25:39)
Maraj javi kakve su,sad me bas zanima jel moguce da ima razlike u korama.
Sanjica26 RR -> RE: Lazanje (25.6.2020 11:38:03)
IZVORNA PORUKA: jabudic
Danima mi se jedu lazanje. Čim post prestane, to će mi prvo jelo biti. [sm=smiley36.gif]
I meni. Jabudic, ja spremam posnu varijantu. Mogu ti reci nije lose. Sutra cu da spremam.
bikicaV -> RE: Lazanje (25.6.2020 11:41:39)
Pa ima, najbolje su barilia testenine i kore za lazanje. Njihove spagete su mi ubedjivo naj. A uzimala nase gotovo sve i neke iz lidla.
Maraj -> RE: Lazanje (25.6.2020 12:18:59)
Ja napravila, i ostavila da odstoje do nekih 14h, pa cu ih peci. Nadam se da ce omeksati. Ovako su tvrdje, suve kore. Nisam do sad pravila sa suvim korama
branki* -> RE: Lazanje (25.6.2020 12:20:43)
ja sam te suve barila u vodi...je l tako treba ili se odmah gotove redjaju?
bikicaV -> RE: Lazanje (25.6.2020 12:24:47)
Ja ih malo obarin u vrucoj vodi, uvek se plasim da ne budu tvrde.
pari -> RE: Lazanje (25.6.2020 12:25:08)
Mogu i tako suve da se stave a mogu i da se prvo stave u ključalu vodu na minut pa onda da se ređaju
branki* -> RE: Lazanje (25.6.2020 12:28:26)
maraj,bas javi kako je ispalo sa suvim korama. hvala,pari. mene isto bilo strah da ne budu tvrde,ali ako moze tako,onda je to puno jednostavnije.mrzim da barim[sm=smiley36.gif]