|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   bujurdi i pecena feta
25.7.2011 15:29:22   
Anoniman
Bujurdi
500 gr fete, 1 paradajz iseckan na kockice, malo ljute papricice + jedna paprika (bilo zelena, bilo ona crvena koju pecemo) iseckana na tracice, ulje, origano, biber.
donji deo - paradajz i paprika, zatim feta iseckana na 4 komada, paprika, malo ulja, origano i biber. peci na 200 stepeni 15 min.

iskreno, ja imam taj recept - ali nisam pravila. mada ne mozete da pogresite. u nekim tavernama osim fete dodaju i kackavalj.

ja cesce pravim pecenu fetu - znaci u aluminijsku foliju stavim komad fete, odgore kolut paradajza, malo ljute papricice, origano i kap - dve maslinovog ulja. to obicno ispecem u tosteru user posted image
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: bujurdi i pecena feta
25.7.2011 15:31:08   
Jeca*
ovo sutra pravim...samo cu umesto fete onaj nas balans sir...manje je kaloričan user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: bujurdi i pecena feta
25.7.2011 15:40:00   
Anoniman
samo napred - princip je isti, sve su ostalo nijanse user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: bujurdi i pecena feta
25.7.2011 15:44:08   
Jeca*
user posted image  user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: bujurdi i pecena feta
31.7.2011 18:43:46   
nina26
ja cesce pravim pecenu fetu - znaci u aluminijsku foliju stavim komad fete, odgore kolut paradajza, malo ljute papricice, origano i kap - dve maslinovog ulja. to obicno ispecem u tosteru


Ksenci, moja sveki tako pravi bujurdi user posted image

Na foliju stavi parce fete, pa preko dve tri okrugle kriske paradajiza, pa ljute papricice, i sve to zalije sa malo maslinovog ulja i origana. Ali meni se to vise svidja kad se ispece na rostilju, e tad je ukus fantasticanuser posted image

btw, pre neki dan sam pravila salatu od patlidzana ovde, prosto ne mogu da je ne jedem bar jednom nedeljno, svi su se oduseviliuser posted image

< Poruku je uredio nina26 -- 31.7.2011 18:44:33 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: bujurdi i pecena feta
31.7.2011 21:33:20   
Anoniman
da, ali to nije bujurdi, nego pecena feta. i u tavernama imaju i jedno i drugo obicno. ja sam na jednom mestu jela fetu u susamu, kao pohovanu, i bila mi je extra.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: bujurdi i pecena feta
1.8.2011 15:01:07   
nina26
Ona to zove bujurdiuser posted image Ubaci i malo kackavalja pa sve to lepo izgnjeci i bude uh, prelepo.

Kako god da se zove, ukus je fantasticanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: bujurdi i pecena feta
1.8.2011 15:03:05   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here