Anoniman -> bujurdi i pecena feta (25.7.2011 15:29:22)
|
Bujurdi 500 gr fete, 1 paradajz iseckan na kockice, malo ljute papricice + jedna paprika (bilo zelena, bilo ona crvena koju pecemo) iseckana na tracice, ulje, origano, biber. donji deo - paradajz i paprika, zatim feta iseckana na 4 komada, paprika, malo ulja, origano i biber. peci na 200 stepeni 15 min. iskreno, ja imam taj recept - ali nisam pravila. mada ne mozete da pogresite. u nekim tavernama osim fete dodaju i kackavalj. ja cesce pravim pecenu fetu - znaci u aluminijsku foliju stavim komad fete, odgore kolut paradajza, malo ljute papricice, origano i kap - dve maslinovog ulja. to obicno ispecem u tosteru [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|