|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Humus / hummus
16.3.2023 20:57:36   
Bambino1
Zdravo. Videh da ima tema i o ovome. Da li ste pravili humus od przenih leblebija? Kupila sam da napravim, nisam nikad pravila pa ne znam da li se i te proprzene potope u vodu ili...? Hvala. 😄

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Humus / hummus
16.3.2023 22:13:16   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Upravo ga pravim a AnaRR je pitala kako pa da zapisem :)
Prvo Tahini:
100g susama isprzim na teflonu da porumeni. Savet, nemojte sve odjednom, lakse je iz nekoliko puta, brzo zagori pa nije lep. Mora da se stalno mesa i nakon zavrsetka przenja ga prospem na hladan tanjir da se sto pre ohladi.
Sameljem u pastu u baby buletu i gotov je :) ne dodajem maslinovo ulje jer se kada je posuda u kojoj miksate puna vrlo brzo i lako pretvori u pastu. Ako ga pravite u obicnom secku onda bi trebalo dodati malo maslinovog ulja.
500g leblebija potopim da odstoje preko noci pa sutradan prospem vodu i skuvam u novoj.
Procedim, pa u secka dodam tahini, cen belog luka, 2 kasike maslinovog ulja, sok od pola limuna i soli po ukusu pa miksam dok se ne dobije glatka pasta. Kolicinu belog luka, limuna i soli mozete prilagoditi po svom ukusu i naravno dodati zacine po zelji. Ja nekad odvijim deo pa dodam persun ili alevu papriku i jos malo izblendam.
Najvise ga volimo na tost hlebu sa parcetom slanine i paradajzom.


Znači možei u secku? Sjajno!

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Kolač sa višnjama i jogurtom
Ringerajin kuvar: Lu



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here