Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 28.11.2011 9:42:21
|
|
|
|
limunada
|
Pogledacu ovih dana,hvala Olga
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 28.11.2011 9:44:28
|
|
|
|
Olga75
|
e i one velike kocke , bas velike da ne mogu potrpati u usta jer hoce to dugo da rade a ima i onih knjiga zivotinje pa kad otvoris stranu i pritisnes ono se oglasava pa ono sto se ubacuju oblici
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 29.11.2011 9:58:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: limunada .Kad smo isli prvoj curici na rodj.kupili smo zlatne mindjuse i jos kojecega pa mi kuma na to rekla da nece busiti usi,ispalo tako jadno,ko da je rekla sto ste to kupili al ajd nema veze... Pa sta ima veze, i moja Taca je za rodj dobila 3 para mindjusa a svi znaju da joj necu busiti usi (ne volim bebe da kitim)....prvo me malo zacudilo al pa kad poraste nosice...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.11.2011 9:59:41 >
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 29.11.2011 11:40:10
|
|
|
|
Makini
|
Zdravo svima :) Ne mogu da stignem na rodjendan u Nis, nikako nemam vremena da licno odnesem poklon. Da li imate ideju kako da posaljem poklon a da se ne raspadne do tamo, imam osecaj da dostavne sluzbe sve voze kao krompire, ukrasni papir tu nema mnogo smisla... :( Plasim se da u zavisnosti od toga moram da biram poklon, da ne bude kabast i sl...
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 29.11.2011 11:50:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Post expresom moje sestre od strica šalju poklone za dečije rođendane jer je jedna u Čačku a druga u Novom Sadu, brzo stiže, nije skupo a nikad se ni jedna nije požalila da je nešto oštećeno u transportu.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 22:39:30
|
|
|
|
Klarita
|
nisam znala gde da svrstam, pa rekoh aj ovde... sta mislite o KLIK
< Poruku je uredio Lilly RR -- 8.12.2011 22:51:22 >
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 22:40:47
|
|
|
|
Klarita
|
Nesto mi ne uspeva da naparvaim lep link. izvinjavam se!
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 22:53:29
|
|
|
|
Lilly*
|
Klarita, uredila sam ti poruku, a pogledaj OVDE kako se pravi lep link, u toj temi možeš i vežbati
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 22:54:27
|
|
|
|
limunada
|
Neznam koliko je to,veca kornjaca ili mala bas?Lepo mi izgleda ako tako svetli,lep poklon samo da nije neka mala kornjacica
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 22:58:53
|
|
|
|
madre
|
klarita, ja sam bogdanu kad je imao 6 meseci kupila neki projektor i od tada mrzim projektore to sve super izgleda na slici i snimku, ali nisam sigurna kakvo je uzivo nas je bas bio los! zapravo kupila sam jedan, mislila sam da je taj mozda mnogo los, pa sam mu kasnije uzela drugi i uvidela da je sve to isto sra*e, drugo pakovanje.
< Poruku je uredio madre -- 8.12.2011 23:01:59 >
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 23:00:55
|
|
|
|
limunada
|
evo sta sam kupila kuminoj maloj. Lilly ja probala napraviti lep link al nema mi te kugle,pise mi podebljano,koso,podvuceno,vodoravna linija itd...
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 23:02:51
|
|
|
|
madre
|
limunada, skroz je slatko
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 23:04:25
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: limunada Lilly ja probala napraviti lep link al nema mi te kugle,pise mi podebljano,koso,podvuceno,vodoravna linija itd... Prebaciću ti post u tu temu, pa ćemo probati da rešimo
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.12.2011 23:07:57
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: madre limunada, skroz je slatko potrefila sam da bas to nema
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:47:35
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam u problemu! U subotu imamo jedan prvi rođendan, valjalo bi kupiti nešto "bolje" (ja dođem tetka, iako nisam još ni videla dete, ali smo blizak rod). I sad... najradije bih kupila komplet nekih knjiga, ali šta ako imaju neku od njih? Kucu sveznalicu neću, to imaju sigurno. Neka tabla što svira, ma garant i to imaju ili će dobiti - to su pokloni koji su standardni. Garderobu mi je isto glupo da kupujem, ko će potrefiti ukus, veličinu, a i sigurno će to dobiti. Razmišljala sam da kupim nešto iz Plan Toys, ali nemam pojma kakve su im cene, moraću malo da prošvrljam.
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:50:36
|
|
|
|
ivaj
|
Kupi guralicu Koju god da uzmes neces pogresiti.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:52:39
|
|
|
|
IVA 11
|
I ja mislim kao ivaj, to svako dijete voli.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:54:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Kupi guralicu Koju god da uzmes neces pogresiti. Razmišljala sam o tome. Ali, to će mu sigurno neko kupiti, a šta će mu nekoliko guralica? Kontaš šta mi je problem? Joj, al sam komplikovana
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:56:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Da... ti drugi ne razmišljaju šta ćeš ti da kupiš i na taj način eliminišu poklone. Ne možeš tako razmišljati, jer sve će mu kupiti i neko drugi. Ali ako tvoje bude lepše i kvalitetnije, tvoje će da zadrže, a ono drugo će da odnesu nekome na poklon.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:57:41
|
|
|
|
ivaj
|
Nema sanse da ce mu neko kupiti onu za prohodavanje,znas na koju mislim? Mozda ce mu kupiti onu koja se gura nogama,ali ovu SAMO TI mozes da kupis,veruj mi
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 14:58:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam se zaljubila u bubanj (i kontam da to nije čest poklon, doduše rizikujem da me roditelji stave u top prvom sledećom prilikom ) KLIK Ivaj
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 15:00:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ja sam se zaljubila u bubanj (i kontam da to nije čest poklon, doduše rizikujem da me roditelji stave u top prvom sledećom prilikom ) KLIK Ivaj Ja to ne bih ni dala detetu, odmah bi bilo spakovano da nosimo dalje.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 15:06:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ovako nešto?
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 15:09:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Like
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 19.12.2011 15:11:49
|
|
|
|
ivaj
|
Da,na to mislim. Imas raznih,mi smo uzeli u pertiniju(doduse plasticnu) ima svasta nesto i kosta oko 4.000.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?