Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 1.9.2022 0:03:43
|
|
|
|
Didy
|
Moram da se pohvalim, jer se jedva suzdržavam do petka - Poručila sam ćerki personalizovanu lutku. Jedna žena pravi - Pošalješ joj sliku osobe i ona napravi prema slici, u istoj odeći, ista frizura, ostali detalji... Baš je fora! Ne mogu da dočekam da vidim njenu reakciju kad otvori. 😀
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 1.9.2022 7:06:45
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Didy Moram da se pohvalim, jer se jedva suzdržavam do petka - Poručila sam ćerki personalizovanu lutku. Jedna žena pravi - Pošalješ joj sliku osobe i ona napravi prema slici, u istoj odeći, ista frizura, ostali detalji... Baš je fora! Ne mogu da dočekam da vidim njenu reakciju kad otvori. 😀 Divno Didy.Mogu misliti koliko će biti oduševljena.Javi njenu reakciju.❤
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 1.9.2022 8:25:59
|
|
|
|
dddaca
|
Didy daj neki link da vidimo kako to izgleda. Koliko kosta takva lutka?
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 1.9.2022 10:20:51
|
|
|
|
Didy
|
Personalizovane lutke Evo ga link do fb profila. Danas idem po nju, jedva čekam da je vidim uživo.Osnovna cena je 4500 dinara, a dodaci se doplaćuju (torbica, naočare, traka za kosu...). Ova naša je 4800. Postaviću vam sliku. 😀
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 1.9.2022 10:37:27
|
|
|
|
flamingos
|
Divno.Obavezno postavi sliku.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 2.9.2022 23:37:16
|
|
|
|
flamingos
|
Didy,kako ste se proveli danas?Stigla lutka?Javi kako je reagovala slavljenica.❤
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 3.9.2022 1:27:57
|
|
|
|
Didy
|
E, fino bilo danas - u krugu najuže porodice: moji i roditelji mm, moj brat, sestra mm s porodicom, sutra drugari, kumovi i ostala ekipa. Ko Ivkova slava. 😉Jutros sam je iznenadila poklonom, iznenadila se baš. Postavljam sliku
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 3.9.2022 8:51:53
|
|
|
|
flamingos
|
Predivno Didy.Bravo za lutku.Ćerkica ti je prelepa.Lepo se provedite danas.Ljubi slavljenicu.❤
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 4.9.2022 8:38:30
|
|
|
|
flamingos
|
Didy,kako je protekla rođendanska žurka?Mislim na vas.❤
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 4.9.2022 11:23:32
|
|
|
|
Didy
|
Malo pre sam ustala i sve me boli. Mislim da to dovoljno govori. 😉
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 4.9.2022 13:37:07
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Didy Malo pre sam ustala i sve me boli. Mislim da to dovoljno govori. 😉 Govori,govori.Odmaraj.❤
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 5.9.2022 21:13:42
|
|
|
|
dddaca
|
Zanimljivo. Cak je isti detalj na majici
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
GlisteDečje gliste su bezopasni crevni paraziti koji se najčešće javljaju kod dece. Iako su bezopasni, umeju da izazivaju nepr...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?