RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

flamingos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 8:36:45)

I ja sam za tu varijantu-pokloniti slavljeniku igračku,raduju se deca igračkama,dati novac pa da mu roditelji kupe šta žele

MimaKos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 8:40:09)

Iskreno, novac, nikad ne znas sta dete vec ima od stvari i igracaka

bubulence -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 8:48:25)

Evo, moje dete je dobilo malo poklona, a puno para. I bila je prilicno razocarana. Njoj novac nista ne znaci, voli igracke. I juce smo isle pa od tih para kupile igracke. 

MimaKos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 8:50:27)

Dobro , ali kada je 1 rodjendan u pitanju oni i ne znaju sta se desava, a roditeljima znaci da sami izaberu sta im treba

flamingos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 9:01:59)

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Dobro , ali kada je 1 rodjendan u pitanju oni i ne znaju sta se desava, a roditeljima znaci da sami izaberu sta im treba

Slažem se u potpunosti sa tobom.Drugo je kad su veliki,a za prvi je to super rešenje

MimaKos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 9:05:28)

Mi smo recimo dobijali duple igracke i guralice i ne znas sta sa tim posle

doramar11 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 9:53:59)

Poklonis drugarima za rodjendan 

MimaKos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 11:19:16)

Ovo je bebece a bebe nemamo.. samo stariju decu.. zato das novac i ne mislis

doramar11 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 11:32:56)

Mimi je prakticna zena..

mama ivane -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 11:37:24)

Mi dajemo novac uvek, pa neka kupe sta im je potrebno

doramar11 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 11:42:04)

To je sasvim legitimno, mama Ivane. Volim da kupim ponesto, ako dobro znam sta dete voli.

MimaKos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 11:55:23)

IZVORNA PORUKA: doramar11

Mimi je prakticna zena..
nego sta ;) kovertice su zakon

dddaca -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 7:56:56)

Sta pokloniti drugaru iz razreda za 7. rodjendan? Ne bih nesto skupo, da se ne osecaju da treba istom merom da uzvrate za nas rodjendan, a ne znam sta vole decaci. Koju velicinu garderobe nosi decak od 7 godina? Racunam da su krupniji od devojcica

Sanjica26 RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 16:27:50)

Knjiga, drustvena igra. Eto to je otprilike ono sto ja kupujem.

Garderobu ne kupujem, jer cu mozda da pogresim velicinu 

dddaca -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 18:40:36)

Ove drustvene igre sto sam gledala u Dexico su bas skupe. O knjizi sam razmisljala, ali ne znam koja su interesovanja decaka tog uzrasta.

vonavoj -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 19:13:31)

Moja nosi 130-134..ima 7godina. 

Imas u Lidlu svasta nesto sad..

flamingos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 20:30:42)

Igračku,nešto od garderobe(Von ti je rekla veličinu)i neki slatkiš.Mislim da je to super za dete tog uzrasta.

Bambino1 -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 20:42:23)

I ja mislim da sa igrackom ne moze da se pogresi. Ili neka igra, npr. igra memorije ili nesto slicno. 🙂

Tiziana -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 21:22:42)

Gde zivis Daco? U Bgd ima knizara Knjigolovka, svakakvih super igara ima za decu tog uzrasta i ima od pristupacnih do bas skupih, ali za svakoga stvarno po nesto. Mi imamo razne igre odande. Cortex, Dooble, imas one mental pzzzles koje su super.. Sigurno to ima i u drugim knjizarama. 
Onda, u Vulkanu, Laguni imas strip Dogmen, super je i za decake i devojcice, jedino sto je na latinici, ako ne cita latinicu, onda je bezveze.. 
IZVORNA PORUKA: dddaca

Ove drustvene igre sto sam gledala u Dexico su bas skupe. O knjizi sam razmisljala, ali ne znam koja su interesovanja decaka tog uzrasta.

dddaca -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (29.11.2021 21:38:52)

Moja devojcica nosi 134, ali se plasim da bi to bilo malo za decake. Tako da garderoba mozda i nije dobar izbor.
Sad sam pogledala, deluje mi simpaticno ovaj Dogmen, ali latinicu ne verujem da cita, tek su naucili azbuku. Znam da ce se dete najvise obradovati igracki, ali htela sam da cujem misljenja i iskustva mama koje imaju decake. Sta njihovi decaci najcesce dobijaju i cemu se najvise obraduju. Hvala na pomoci [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (30.11.2021 13:55:23)

Tizi baš je zanimljiva knjižara, da li imaš preporuku za neku njihovu igru koju mogu da igraju i roditelji sa decom?

A Dogman izlazi redovno ili kako, baš je strip? Čini mi se da je Vulkančić izdavač.

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Gde zivis Daco? U Bgd ima knizara Knjigolovka, svakakvih super igara ima za decu tog uzrasta i ima od pristupacnih do bas skupih, ali za svakoga stvarno po nesto. Mi imamo razne igre odande. Cortex, Dooble, imas one mental pzzzles koje su super.. Sigurno to ima i u drugim knjizarama. 
Onda, u Vulkanu, Laguni imas strip Dogmen, super je i za decake i devojcice, jedino sto je na latinici, ako ne cita latinicu, onda je bezveze.. 
IZVORNA PORUKA: dddaca

Sanjica26 RR -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (30.11.2021 15:19:05)

Moje su Dogman citale. Bio im je zanimljiv.

ivaMark -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (30.11.2021 15:46:28)

Knjiga, solja neka zanimljiva npr..drustvene igre. L je sada bio na rodjendanu kod drugarice, isto 7. rodj, idneo joj pandu igracku plisanu i solju sa pandom... Verovatno cerka zna sta taj decak voli, ili neka ga pita onako naokolo 🙂
Garderoba je bas nezahvalna za kupovinu, L ima sedam godina i nosi 128 a J osam i po i nosi 134-140.

Decaci uglavnom vole stripove 🙂

Tiziana -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (30.11.2021 17:51:06)

Dunja, pa i ovaj Cortex i Dooble su za celu porodicu, ima i Picmix i on je super. 
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Moje su Dogman citale. Bio im je zanimljiv.

Picmix

Tiziana -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (30.11.2021 20:37:46)

Opet sam pogresno kliknula da citiram!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 21 [22] 23   Sledeća stranica >   >>