RE: Rodjendanski poklon (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

doramar11 -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 11:10:46)

Ima tih "napravi sam" set_ova, ne deluju mi bas kvalitetno, uglavnom su kineski. Neke perlice sam gledala, te kucice koje pominjete. 

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 11:22:07)

Ako kupis kod Kineza uglavnom su Kineski 😂, ali u Dexy co ili Pertiniju mogu da se nadju i kvalitetni...

Sanjice, imamo i masinu za sivenje, to je trazila jos kada je bila bas malecka,, sada se vise Masa igra sa njom, Ema voli iglu i konac😁. Evo slozili smo se za lego friends, mm gldao na netu i dopao mu se neki set_ sa bazenom. Samo jos da mi milicica kaze gde da nadjem ovo sto je ona pisala i poklon resen😁. 

doramar11 -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 11:26:22)

U Dexyco je uglavnom kineska roba, naravno po jacim cenama :( Pogledacu u Pertiniju, hvala.

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 11:27:32)

Sada se vecina stvari pravi ili bar sklapa u Kini, ali ne znaci da je sve loseg kvaliteta... 

doramar11 -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 11:35:14)

Slazem se, Bubulence. Problem mi je sto cena i kvalitet nisu u skladu u ovom slucaju. Pozdrav

vocicana -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 12:53:12)

IZVORNA PORUKA: flamingos

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Moj klinac je mali, ali ovog puta je pitan bio sta zeli za rodjendan, rekao je trotinet iz topa. Bas ga lepo vozi i bas mi je drago.
Odličan izbor,bravo za njega.Mi smo našoj ćerkici kupili trotinet za šesti rođendan,jer je to poželela,i još ga vozi.Isto smo kupili u prodavnici sportske opreme,roze,svetle mu točkići i uživa na selu vozeći ga.Pozdrav

Flamingosu, velika pomoc, nije tesko, a mobilno, milina!

milicicak -> RE: Rodjendanski poklon (6.7.2019 19:07:06)

Bubi, taj kao krojacki salon je dobil za rodjendan, ds me ubijes pojma nemam od koga. Pogledaj Lagunu ili Vulkan, lici mi da je tamo kupljeno

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (7.7.2019 0:35:48)

Mili hvala mnogo, bacicu pogled

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (8.7.2019 13:53:23)

Nisam nasla to sto mi je Mili predlozila, lego friends joj uzela mija drugarica. Sada sam sat vremena bika u radnji i mnogo je komplikovano kupiti poklon svom detetu.

Na kraju sam joj uzela neki globus sa 120 pitanja i odgovora.. Nadam se da ce joj biti zanimljivo

pari -> RE: Rodjendanski poklon (8.7.2019 13:58:31)

Kakav je to globus? Deluje zaninljivo!
Ni ja jos nisam kupila nista,a u cetvrtak je rodjendan...

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (8.7.2019 14:35:29)

Ne znam, mogu sutra slikati kada otpakuje. Meni deluje zanimljivo. 

pari -> RE: Rodjendanski poklon (8.7.2019 14:59:33)

Gde si kupila?

Ana RR -> RE: Rodjendanski poklon (8.7.2019 15:04:01)

Da nije ono Put oko sveta? To je globus sa pitanjima i odgovorima, kao igra.

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (8.7.2019 15:19:27)

Pari uzela sam u nekoj knjizari...Ancice ne znam stvarno, nisam mnogo obraćala paznju. Ema stalno gleda i cita o drzavama, gradovima, kontinentima pa sam zakljucila da bi ovo bio dobar poklon za nju... Slikacu ustra, kada otpakuje poklon

bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 7:37:06)

Jeste ''Put oko sveta br 2'', ustala je u 6 i presrecna je. Nisam ni pomisljala da ce joj se toliko dopasti. 

doramar11 -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 9:48:09)

Nista bolje od iskrenog decijeg odusevljenja poklonom. Bude ti puno srce :) Jos je u pitanju edukativna igra, super.

Ana RR -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 14:32:32)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Jeste ''Put oko sveta br 2'', ustala je u 6 i presrecna je. Nisam ni pomisljala da ce joj se toliko dopasti. 

Pretpostavila sam da je to [sm=smiley1.gif] i Marko obožava takve stvari [sm=smiley1.gif]

flamingos -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:00:40)

Divni su svi pokloni.Raduju se deca.Ako,jednom su mali.Leti vreme,očas će da porastu

pari -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:03:55)

Super!
Ja uzela lego za M... mozda uzmem jos nesto tako edukativno ako nadjem

Duškić -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:13:39)

Super. Mom malcu za par dana rodjendan. Mislim da bi njega bicikl lep pbradovao.

flamingos -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:20:07)

Duškić,to je super poklon.Mi smo našoj ćerkici kupili pre neku godinu za rođendan,ali baš nešto nine volela da vozi.Više je za trotinet,trambolinu,ljuljaške,lopte.Ako voli,i ima tu želju vi joj kupite.I nama je drago kada kupimo ono što naša ćerkica poželi.Sad je već i velija,pa i voli da čita,crta.Sve u skladu sa godinama.A plišanih igrački imamo za izvoz,barbike,e sa njima se lepo igrala i još uvek se igra,kao i sa fili i poni konjićima.Da su živi i zdravj

Duškić -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:22:17)

Moji voze kad su u selu, sa pompcnim jos uvek vozi cerkica.
A sin neku formulu guralicu.

Duškić -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:24:03)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ako kupis kod Kineza uglavnom su Kineski 😂, ali u Dexy co ili Pertiniju mogu da se nadju i kvalitetni...

Sanjice, imamo i masinu za sivenje, to je trazila jos kada je bila bas malecka,, sada se vise Masa igra sa njom, Ema voli iglu i konac😁. Evo slozili smo se za lego friends, mm gldao na netu i dopao mu se neki set_ sa bazenom. Samo jos da mi milicica kaze gde da nadjem ovo sto je ona pisala i poklon resen😁. 

Moji su lego duplo obozavali. Sad je dobila onu zutu veliku kutiju sa sitnim delovima, ali ne postoji sansa dok je sin tu, sve rasturi.

doramar11 -> RE: Rodjendanski poklon (9.7.2019 15:28:52)

Bicikl mi  je super ideja za poklon, trotinet isto. 

flamingos -> RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac? (11.7.2019 8:34:55)

I ja sam za tu varijantu-pokloniti slavljeniku igračku,deca se raduju igračkama,dati novac pa neka mu roditelji kupe šta treba

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>