Rosita -> RE: Rodjendanski poklon (23.5.2019 14:32:32)
|
Da, jess, verujem, eto i mi smo relativno cesto kupovali majice, dzemperice, suknjice i slicno. Puno je rodjendana, nekad se ne stigne i tako. Ali sa tom praksom smo poceli tek kad su nama to ispoklanjali kad smo @na veliko@ poceli da slavimo. Do tad nisam nikome garderobu. Onda sam shvatila da se garderoba bas puno poklanja jer je nama, roditeljima, lakse. I ja volim kad dobije lepu garderobu, ali eto ove godine je dobio bas puno neupotrebljive. Najcesce male, a par stvari su i nekvalitetne. Jos sam shvatila da ljudi dosta prosledjuju kad nakupe ovakav stek. Bogami cu i ja ispoklanjati te stvari, naravno, pazicu da ubodem velicinu i zaista necu te nekvalitetne poklanjati. Ipak se drzim nekih kriterijuma. Nedavno mi je mama jednog decaka koji sad krece u prvi razred rekla da su mu skoro svi pokonili velicinu 6-7 a on dete ogromno, najveci predskolac u celom vrticu. Pri tome roditelji valjda znaju kome poklanjaju. To mi je bas neuvidjavno i samo da se otarasi. A deca? Ne vole garderobu kao igracke i druge cisto decje poklone. D se obraduje ako je garderoba po njegovom ukusu- aplikacija, dezen.
|
|
|
|