bubulence -> RE: Rodjendanski poklon (24.2.2019 13:58:18)
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Decije ilustrovane enciklopedije, atlasi-prelepi i edukativni pokloni Zavisi za koga... Mojoj mladjoj cerkici je nedavno bio rodjendan, i bas je bila razocarana... Moze da kaze ko sta hoce, ali njima je bitan poklon... Ne mora da bude velik, ali treba ga potrefiti. Knjiga je za nju veliki promasaj, jer ima 4 god i obozava bajke, ali ima i stariju sestru pa se podrazumeva da valjda sve bajke koje postoje imamo u nasoj maloj decijoj biblioteci. Za enciklopedije je i mala a i opet, ima ih xy od sestre. Dobila je i nekoliko puzzle koje bas bas ne voli, a ljudi danas valjda u nedostatku maste prvo kupe puzzle... Imamo ih bar 20 neotpakpvanih... Starija ih je volela, mladja nikada ni jednu nije slozila, jednostavno je ne zanima. Dobila je i nesto garderobe, koju nikada nece obuci jer mi njoj i slim modele suzavamo, a opet, njoj garderoba nista ne znaci. Iz iskustva moje dece, ja ili dajem pare za rodjendan, ili pozovem roditelje i pitam sta dete voli. Nikada mi nije zao para, samo je bitno da se dete obraduje poklonu. Sada, da ne ispadne da su moja deca namcori, one ne moraju da dobiju velike i skupe poklone. Ali bolje da im neko pokloni kinder jaje nego puzlu ili knjigu. Nikada necu zaboraviti prosli Bozic kod ujaka mm-a, on im dao cestitke i u svakoj cestitki po 100e. One izvadile pare i bacile i narednih 5 dana se odusevljavale cestitkama (crtala neka devojcica koja ima 7 god i zaista su bile prelepe)...
|
|
|
|