Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 7.3.2015 4:21:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Gde se kupovale Kucu sveznalicu?
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 7.3.2015 23:36:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Gde se kupovale Kucu sveznalicu? Vidim da je tema skroz "propala" sa spiska Neko?
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 7.3.2015 23:40:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Gde se kupovale Kucu sveznalicu? Aksa, gde drugo
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 7.3.2015 23:43:56
|
|
|
|
mama krava
|
Ima je i u Lavirintu, Pertiniju, Dexy co...
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 7.3.2015 23:47:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam! A jel im bude zanimljiva i oko 9. meseca ili tek kasnije?
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 7.3.2015 23:50:56
|
|
|
|
mama krava
|
Po mom iskustvu, kasnije.... Sve zavisi od deteta...
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 0:11:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Oki, onda ću sada da gledam nešto drugo. Nismo odavno obnovili igračke. U blizini imam Dexy co i Pertini, pa ću malo da prošvrljam.
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 0:13:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Dunja, mi smo Tini za prvi rodjendan kupili Kudu-sveznalicu. Kupljena je u "Aksi". Pun pogodak!!! Ona je još uvek obozava i rado se , još uvek, igra sa njom.
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 0:14:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Oki, onda ću sada da gledam nešto drugo. Nismo odavno obnovili igračke. U blizini imam Dexy co i Pertini, pa ću malo da prošvrljam. Dunja, ja sam pre za kocke u tom uzrastu, one što se slažu jedna na drugu po veličini da ređa kako hoće, pa još može i da ih glođe Ili oblici koji se ubacuju u odgovarajuće otvore. Te zvučne igračke znaju da izazovu i obrnutu reakciju kod deteta (npr moje Ive, nije ih volela uopšte negde do 2 godine). Ti Savu najbolje znaš pa se vodi prema tome.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 0:21:32
|
|
|
|
Žapkić
|
E, a vidiš, Tinu oblici i kocke nisu interesovali uopšte negde do 2,5-3 godine Sve zavisi od deteta
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 0:52:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja kuca sveznalica je mnooogo dobra igracka,moja Stasa je jos uvek ima i cak i sada se poigra sa njom.Neces pogresiti ako je kupis
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 10:03:26
|
|
|
|
mila83
|
I kocke i kuca sveznalica su odlican izbor, u svakom slucaju,Ti najbolje poznajes svoje dete.Mozda sam vise za varijantu kocki, Kao sto rece ivanka,puno toga moze, a kuca moze i za 1.rodjendan npr :)
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 10:06:06
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala vam! A jel im bude zanimljiva i oko 9. meseca ili tek kasnije? A. je zanimljiva i sa 20 meseci, mozda sad vise nego ranije.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 10:10:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dunja, mozda te nece zanimati nista drugo, ali dobra stvar je i lonac sveznalica sa oblicima, brojevimma, zvukom...
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 10:12:46
|
|
|
|
MakiJ
|
pre mesec dna je bila na akciji u Axi i bas mi zao sto nisam narucila
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 10:17:35
|
|
|
|
MakiJ
|
mi smo isli na prvi rodjendan i kupili smo daljinski sveznalicu i slikovnicu sa brojevima od 1 do 10
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 10:19:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja, napuni male i velike flase, providne kutijice, peskom i raznobojnim kamencicima igrace se Sava do mile volje. Nama su najbolje zvecke bile tubice od sumecih tableta napunjene pirincem, pasuljom, peskom, kamencicima, pa jos i svaki ima razlicit zvuk a lepo uzme u ruku. Kasnije smo u providne kutije od stapica za usi stavljali sve i svasta ona redja, pravi kule, nosi okolo, to joj je najduze u tim uzrastu drzalo paznju.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 8.3.2015 14:28:34
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dunja, napuni male i velike flase, providne kutijice, peskom i raznobojnim kamencicima igrace se Sava do mile volje. Nama su najbolje zvecke bile tubice od sumecih tableta napunjene pirincem, pasuljom, peskom, kamencicima, pa jos i svaki ima razlicit zvuk a lepo uzme u ruku. Kasnije smo u providne kutije od stapica za usi stavljali sve i svasta ona redja, pravi kule, nosi okolo, to joj je najduze u tim uzrastu drzalo paznju. Isto tako,moji i dan danas tako svasta prave i izmisljaju.Odlicno za razmisljanje,motoriku,razvijaju sluh,kreativnost,radoznalost....a idejama nikad kraja!
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 14:36:50
|
|
|
|
wivern
|
Šta da kupim za prvi rodjendan jednoj maloj smizli. Ne bih kupovala garderobu, nešto bih korisno uzela a ništa mi ne pada na pamet.
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 15:02:00
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, napravi/naruci tortu od pelena i dodaj neke parice ako mislis da je to malo. Ili kupi Lego :D
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 16:10:41
|
|
|
|
wivern
|
Ma ja bih nesto cega se nece setiti njih jos 10 . Sto je nemoguce.
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 16:31:35
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv niko se neće sjetit bona za pirsing ali mislim da je rano još za to Šalu na stranu,možda onaj biciklić na guranje pa kad poraste samo se skine ručkica i onda sama vozi
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 17:58:56
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Wiv niko se neće sjetit bona za pirsing ali mislim da je rano još za to Kraljice, umirem
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 18:06:12
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, mini buba je dobila na poklon kosnicu sa svojim imenom na Staroj planini :) tj, dobila je godisnju kolicinu meda iz te kosnice sledecih sedam godina :) kud ces originalnije :) Ne znam da li ti na fb izlazi ona stranica Mali krojac, oni bas imaju originalne kutije za odlaganje igracaka
< Poruku je uredio milicicak -- 24.8.2015 18:07:24 >
|
|
|
|
RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rod... 24.8.2015 20:38:40
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: emicaa Wiv niko se neće sjetit bona za pirsing ali mislim da je rano još za to Kraljice, umirem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....