Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:37:15
|
|
|
|
Maya21
|
Odlicno! Bar sto se mene tice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:38:26
|
|
|
|
PoisonEve
|
Moze! Kad bi isle u 15h mm bi cuvao bubu, to je jos bolja solucija s obzirom da je to malo kenjkavilo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:38:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene, lepo se provedite, a bogumi sledeci put ce vam se i zenetina pridruziti
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:44:06
|
|
|
|
Anoniman
|
I Ribizla se slaže. Daklem Taš u 15 - prvi put. Drigi put.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Treći put. Koje je zborno mesto na Tašu? PE, da te pokupimo žabinski i ja?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:56:01
|
|
|
|
PoisonEve
|
Its a deal! Gae, naravski, jedva cekam da vidim malu zabokrecinu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 23:03:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda se smsujemo nas dve ujutru da utanačimo kad ćem da budem kod tebe. A bilo bi lepo i da dogovorimo tačno mesto okupljanja. Daklem, prodato! Vidimo se sutra u 15 na Tašu!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 1:03:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Dolazi li još ko? I gde ćemo da pravimo zbor na Tašu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 1:08:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Vidimo se:)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 1:09:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Kako se zvaše onaj kafe gore, Šansa? Tamo sam pila kafu sa LillyT, OK je.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 1:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
OndaK Šansa u 15. Jeeeeeej. Konačno.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 7:57:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro je
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:15:40
|
|
|
|
minavb
|
Sansa u 15h? Hm, pa to bih mozda i mogla da organizujem. Ne obecavam, ali vrlo je moguce da cu doci.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:17:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas bi bilo lepo da dodjes Videla sam ti onog mrvuljka juce
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:19:29
|
|
|
|
minavb
|
Gdeee? Kaaaad? Ne znam sta je ovaj moj mrgud isplanirao, imamo neke decije rodjendane koje moram da odrobijam posto idem u grad sa zenama veceras, ne mogu bas ceo dan da se izvucem.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:22:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Juce na Tasu , bio sa dadiljom , mislila sam da mu se javim ali nisam znala kako dadilji da objasnim ko sam Znate ja sam ribizla Ona je bas pazljiva , lepo se igrala sa njim i smejala i mazila , nadam se da ste se uklopili
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:23:36
|
|
|
|
minavb
|
Jesmo, super je zena. I rernu mi juce oribala Vrlo sam zadovoljna. Ja sam u 16h stigla na Tas pa je ona otisla kuci, mogle smo da se vidimo.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:25:09
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Znate ja sam ribizla Zamisli da ti neko tek tako pridje i kaze "Ja sam ribizla" "Jesi, jesi, a ja sam musmula"
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:26:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja sam tad krenula da sam znala .. Ajde nekako dodji danas
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:27:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: ribizla Znate ja sam ribizla Zamisli da ti neko tek tako pridje i kaze "Ja sam ribizla" "Jesi, jesi, a ja sam musmula" haha pa zato sam i odustala
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:27:17
|
|
|
|
minavb
|
Potrudicu se. Inace sam bar dva puta nedeljno na Tasu posle 16h.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:32:55
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja ranije dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:37:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao baš se radujem kafenisanju! Baš baš!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:40:52
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja i ja
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 8:49:05
|
|
|
|
minna
|
I mi smo jako cesto na tasu posle 16h Mi ne moyemo da stignemo u 15h danas, uyivajte pa se vidimo neki sl put
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?