Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 20:27:36
|
|
|
|
PoisonEve
|
I meni takodje odgovara i pre i popodne. Onda hocemo li u 15h kod Olimpa?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 20:52:10
|
|
|
|
lesica
|
Ja na kraju nikako necu doci sutra na druzenje Podranicemo u vikendicu da u prirodi proslavimo batin rodjendan-nesto kao preuranjeni 1. maj.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 20:58:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Lesice, bas mi je krivo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 20:59:49
|
|
|
|
lesica
|
PE,pa mi uvek mozemo i drugim danima na Olimpu da se nadjemo Ja sam tamo uglavnom svako popodne.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:01:34
|
|
|
|
PoisonEve
|
Dogovoreno. A i MaliMis je tu blizu, mozemo i cesce da se organizujemo za kaficu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:03:05
|
|
|
|
lesica
|
O daaa! Doduse,a cu verovatno uzimati kafu za poneti-rashladjenu da posluzi dok jurim za L,ili cu lepo da povedem mm pa nek on juri dok ja kafenisem sa vama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:05:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos nista nije konacno PE jel ti mozes do ` centra `? Posto su nas svi ostali sa `olimpa` iskulirali Ako hoces mogu doci po tebe ? I nadjemo se sa ostalima recimo na Tasu to je blizu i Mihi , lakse je za Maju ..?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:09:01
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam sa Olimpa. Mene ste otpisale
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:12:41
|
|
|
|
Anoniman
|
haha izvini gae , nisam imala pojma , nekako sam samo misa i lesicu povezala sa olimpom Onda da zakljucimo Sutra - 11-15 h - Olimp - Gde tacno ?
< Poruku je uredio ribizla -- 23.3.2012 21:20:24 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde god
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:21:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Tako mi i treba
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ima vise sunca i mozda sladoled ?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:25:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Gde ima vise sunca i mozda sladoled ? Prodato, samo reci gde je sunce sa sladoledom i eto Žabinskog i mene!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:26:38
|
|
|
|
minna
|
Kome se to jede sladoled? Ja se javljam ujutru da li dolazimo. Ako je u 15h onda sigurno ne a ako je u 11 onda mozda. Ako je u centru onda najverovatnije a ako je Olimp onda opet mozda. Al ga zakomplikovah
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:29:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne znam PE jel ti znas , lesice ako si tu daj neki znak
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:31:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minna Kome se to jede sladoled? Ja se javljam ujutru da li dolazimo. Ako je u 15h onda sigurno ne a ako je u 11 onda mozda. Ako je u centru onda najverovatnije a ako je Olimp onda opet mozda. Al ga zakomplikovah Ma neee Nismo nista dogovorili jos , ali blizu smo , znamo da je ujutru i da je olimp , ne znamo gde je sladoled , kad saznamo , znacemo i mesto
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:44:34
|
|
|
|
lesica
|
Bem mu sunce Ima sunca na Olimpu a i sladoleda,mada ga ima i na Tasu Vidite sa Majom gd njoj vise odgovara Pih,da je bilo ciji rodjendan a ne mom bati,kako bih se ja samo sa vama druzila,ali ovako...ostace za drugi put.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:51:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da bi ujutru trebale da se dogovorimo , meni isto vise odgovara tas , gae ? pe? maja ?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:51:16
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hahhahaha, ala smo mi zene komplikovane Sad cu da vidim sa mm, dal moze da cuva bubu jer sam mislila da je prosteam do Olimpa.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Može i Taš. PE, mogu da pokupim tebe i bubu samo je muka za kolica, ne staju dvoja u gepek.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 21:59:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih , docicu ja po kolica , samo da imamo konacni dogovor
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:07:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li još koga da se oglasi? Maya reče da ne može u 11. Hoćemo li na Taš u 12? Ili na Taš u 15? Bilo bi lepo da se večeres dogovorimo da isplaniram i ostale aktivnosti za sutra, valja ići u kupovinu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:11:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako se ja pitam moze tas i u 15 , ima sanse da se ostale prikljuce . Pomericu obaveze , samo mi javite na vreme Gae jel mogu da ti ostavim broj telefona pa mi pusti sms sta ste se dogovorile kad god , moram da idem sad ?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:14:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Može, šibni pp
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 23.3.2012 22:16:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajmo iz početka: može li Taš u 15?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?