Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 14:47:35
|
|
|
|
pari
|
ja mogu bilo kad, bilo gde... može nedelje negde unutra da popijemo sokić...i meni odgovara posle 13h...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 18:39:14
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ma, bolje što smo odložile, evo ja sada dođoh od doktora, baš je grozno vreme, tj. nije grozno da smo negde u gradu, ali na Adi sada, mislim da je bzv. Ajd da vidimo kako će biti u nedelju, mada mi Mara reče još gore predviđaju. Ma..i za danas su predviđeli 16, a ni traga od tih 16 napolju. Ko će im verovati. Ako svi možemo u nedelju, taman da se sa Jokom vidimo. Ja mogu posle 13, jer sam u 11.30 na groblju, računam da oko 13 (a možda i ranije) mogu biti u gradu. Dunjice, pa sta ce mo onda gde da se dogovorimo da se nađemo, odgovara li tamo gde smo se dogoborile sa Lasicom ili? ja se nadam da ce mi sutra parice biti jer sam tanka sa novem,a i neznam kakve su cene u BG
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 18:18:58
|
|
|
|
lesica
|
Elem, dajte predloge gde ćemo? Joka i ja smo se dogovorile da se nađemo u 14h na Trgu, prosto da ne lutamo previše jer i ona ima kasnije obaveze. Stoga, predlog? Meni je sad potpuno svejedno, Lenka ostaje kuć Neki na Obilićevom vencu?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 18:32:51
|
|
|
|
17 joka
|
evo i ja cekam predloge cisto da znam za koliko sati sutra popodne da kupim kartu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 19:19:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je ok čak možda i 13.30-13.40., jer kontam da pomen na groblju traje do nekh 12, možda malo duže, tako da ja mogu i pre 14 biti u gradu (ići ću 23-ojkom). A šta mislite o Costi ili Grinetu na Bulevaru?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 19:36:39
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, meni je svakako svejedno samo da znam da se snađem gde da dođem i u koliko zbog karte danas mi nisu bile parice pa sam sa lovom tanka ali snacemo se nekako
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 20:13:46
|
|
|
|
adulence
|
Mozda vam se i nas dve prikljucimo,cekam jos da vidim sa mamom da li idemo na neki rucak u nedelju,joko bre zeno ako budem dolazila imas kafu od mene to ti dodjem za onu pogacu...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 20:16:18
|
|
|
|
pari
|
ja sam za gde god i kad god posle 13h
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.2.2014 20:23:08
|
|
|
|
17 joka
|
Ludo jedna gde se seti pogače, mora da je bila dobra joj, ja se bas danas iznervirah zboga para , ali se jako radujem nedelji
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 9:53:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, šta mislite o Šansi na Tašmajdanu, a i Joki je posle blizu do Svetogorske?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 10:09:38
|
|
|
|
lesica
|
Što se mene tiče, može A ja mogu sačekati Joku gde joj odgovara, pa da dođemo zajedno. Joko?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 13:26:44
|
|
|
|
pari
|
može! ja dolazim kolima sa NBg pa ako nekome treba prevoz, nek se javi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 15:53:53
|
|
|
|
17 joka
|
Lasice ja u 13h stizem na autobusku, gde odgovara tebi da se nađemo pa da odemo zajedno, jer nisam sigurna da bih se snasla da nađem mesto gde se odlucite?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:07:16
|
|
|
|
Jeltje
|
Meni bi iskreno vise odgovaralo negde na Trgu, jer ja dolazim sa Cukaricke Padine do Zelenjaka busom...Pa mi je Bulevar malo dalje...Zar se niste prvo dogovarale negde na Trgu?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:08:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko, ti možeš da sedneš u tramvaj odmah pored autobuske, ali u smeru KA gradu, u br. 7 tramvaj, i pitaj nekog da siđeš kod crkve Sv.Marka, pa se tu možemo naći. To ti je treća stanica od autobuske (pod uslovom da uđeš baš na autobuskoj, a ne na železničkoj),
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:10:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Jelt ja idem sa Banovog Brda, čime bih mogla do zelenjaka? Idem na Topčidersko groblje, pa ću od groblja pešaka do pijace na Banovom brdu. Odatle sam mislila 23-om, do crkve Sv. Marka, pa u šansu, ali ne moramo, to sam samo predložila. Nekako mi je lepši Taš nego grad..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:18:35
|
|
|
|
Jeltje
|
E pa da, to mi nije palo na pamet...Mogu i ja 56-om do Sajma , pa na 23... Onda je ok...to je dobra veza da se stigne do Tasa iz ovih nasih krajeva. A sa BBrda na Zelenjak idu - 53, 52...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:21:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Eto, onda možde bolje Taš?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:25:13
|
|
|
|
Jeltje
|
Mooooze U koliko sati?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:29:29
|
|
|
|
adulence
|
Zenskaci gde na tashu i u koliko sati,dda znamo ako budemo mogli da dodjemo...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 16:40:48
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, znam ja sve gde koji tranvaj ili bus ide i gde se sta nalazi 5 gofd, u bg ziveh tako da ce mo se naci kod crkve Sv. Marka
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 17:10:28
|
|
|
|
lesica
|
Joko 13.30 crkva Sv. Marka? pa smo taman za koji minut u Šansi? Devojke vama je ok da se nađemo u Šansi tako oko pola 2, mislim može i 1, pa ću ja izaći po Joku.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 17:13:21
|
|
|
|
17 joka
|
Dogovoreno draga si veliko
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 17:46:43
|
|
|
|
Jeltje
|
Najbolje je da ko prvi stigne zauzme mesto u Sansi i da onda polako pristizemo, jer smo sa rzlicitih krajeva. Da kazem okvirno da se nalazimo od pola 2 u Sansi?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.2.2014 17:49:20
|
|
|
|
lesica
|
Može, može! Imamo dogovor!!! Ja ću sačekati Joku, pa dolazimo.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?