Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 19:04:33
|
|
|
|
pari
|
biće i sutra lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 19:25:38
|
|
|
|
lesica
|
Uhhh, ja na zalost necu doci... Do neke sledece prilike. A vi uzivajte i popite kaficu i za mene.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 20:00:12
|
|
|
|
adulence
|
Ni ja na zalost necu doci,rm najavise kisu,em u 3 skupljam ivu iz vrtica,sa drugog kraja grada...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 20:50:01
|
|
|
|
17 joka
|
Lasice, gledamo se u nedelju?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 20:51:05
|
|
|
|
pari
|
znači vidimo se dunja, mara, jeltje i ja? žao mi je što ne možete lesice, adulence...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 20:55:46
|
|
|
|
lesica
|
Joko, vidimo se u nedelju sigurno, ja sutra ne mogu, bila sam ubeđena da ću moći... međutim, malo su mi se planovi izmenili.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 20:57:27
|
|
|
|
Jole84
|
Ženske lepo se provedite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:05:19
|
|
|
|
17 joka
|
Lasice, super ja se zabrinuh za nedelju Drugarice, lep provod i obavezno slikanje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:17:44
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Žene, trebale ste danas ići na Adu, napolju je pravo proleće sa 22 stepena EEEEEE VALA DA ZNAŠ! To mi je palo danas 100 puta na pamet... rekoh sebi kud reče da idemo u četvrtak?! Ja sam danas bila sa dve trudnice posle časa za trudnice pošto smo skapirale da stojimo ko lujke i prepričavamo naše trudnoće... pa pomislih devojke ajde na kafu i lepo smo otišle i ispričale se... (nije se znalo koja više priča) a ceo kafić nas gleda kao da nikada nisu videli trudne žene ....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:19:12
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: pari znači vidimo se dunja, mara, jeltje i ja? žao mi je što ne možete lesice, adulence... Da ja dolazim ali gde ste se dogovorile Ada u 13h a tačno mesto sastanka?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:20:00
|
|
|
|
pari
|
ja mislim Sunset...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:21:25
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: pari ja mislim Sunset... Ok onda se vidimo ... prepoznaću vas kao "grupu sa stomakom"... neka mi neka pusti u por. broj telefona da se čujemo ...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:24:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Vidimo se trudnjače Maro šaljem ti broj na pp, sada sam se i Pari razmenila :) IZVORNA PORUKA: Mara1986 IZVORNA PORUKA: pari znači vidimo se dunja, mara, jeltje i ja? žao mi je što ne možete lesice, adulence... Da ja dolazim ali gde ste se dogovorile Ada u 13h a tačno mesto sastanka?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.2.2014 21:50:17
|
|
|
|
Jeltje
|
Neka i meni neko posalje poruku sa brojem telefona... Ja cu da povedem i drugaricu trudnicu...posto nas je njih nekoliko ispalilo...grrrr
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 7:52:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Ženskaći, lepo se provedite danaske
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 8:15:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Trcka, falićete nam sve koje ne možete doći
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 9:50:12
|
|
|
|
lesica
|
Lep provod devojke, popite kofi i za mene. Baš mi je žao što na kraju ne mogu doći.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 9:53:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Lep provod danas A mi stizemo pocetkom maja pa mozemo i tada da organizujemo kaficu Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 9:56:27
|
|
|
|
NadaR
|
Djevojke , uzivajte I pocastite nas slicicama !
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 11:12:30
|
|
|
|
Mara1986
|
Samo da Bog ne počasti nas jednom lepom kišom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 11:59:24
|
|
|
|
Mara1986
|
Mi odložile ... vreme bzv .... baš sam se smorila bem ti vremensku prognozu.... čak sam se i plaknula i ono cvrc valjda se vidimo u nedelju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 12:24:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma, bolje što smo odložile, evo ja sada dođoh od doktora, baš je grozno vreme, tj. nije grozno da smo negde u gradu, ali na Adi sada, mislim da je bzv. Ajd da vidimo kako će biti u nedelju, mada mi Mara reče još gore predviđaju. Ma..i za danas su predviđeli 16, a ni traga od tih 16 napolju. Ko će im verovati. Ako svi možemo u nedelju, taman da se sa Jokom vidimo. Ja mogu posle 13, jer sam u 11.30 na groblju, računam da oko 13 (a možda i ranije) mogu biti u gradu.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 12:33:47
|
|
|
|
degu
|
E bzv a jedva sam čekala da vidim Dunjin stomače
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 12:38:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Degujče evo asda ću da ga okačim, taman sam juče nabacila i novi friz pa se kačim u dve teme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.2.2014 14:35:35
|
|
|
|
moja ciklama
|
Htela i ja da dodjem, posle UZ.. al mi Dunja reče da smo se odložile . p.s. samo vas posmatram
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?