Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Sataraš sa mljevenim mesom 15.6.2011 15:03:36
|
|
|
|
bebać
|
Poznato je da sam ja ljubitelj sataraša na 1001 način,pa evo jedan recept koji sam našla na coolinarki,ko voli nek izvoli Sastojc: 2 velike glavice crvenog luka, 2 češnjice češnjaka, 4 velike paprike, 250 - 500 g mljevenog mesa po želji, 4 - 6 zrelih sočnih rajčica, malo masnoće za prženje, sol,papar i vegeta, 250griže Priprema 1 Na malo masnoće pirjati sitno nasjeckani ili na rezančiće naribani luk i također na rezančiće narezanu papriku.Pirjati na laganoj vatri.Malo će duže potrajati, ali je puno ukusnije nego kada ih na naglo “preplašimo”. 2 Kada se dobro propirja i poveže dodati sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak i mljeveno meso, ta nastaviti lagano pirjati dok meso lijepo ne zamiriše. 3 U međuvremenu rajčice na kratko potopiti u vruću vodu ( da se lako gule ),oguliti i nasjeckati.Dodati ih pred sam kraj pripreme, poklopiti i još 15 min ostaviti da se krčka sa ostatkom povrća. 4 Na samom kraju začiniti po želji, te promiješati sa prethodno skuhanom rižom. Moj se upravo krčka,s tim što je moj voljeni suprug( ) više ljubitelj mesa,pa sam ja stavila pola kilograma mesa,a riže nešto manje(možda 125grama) I još sam na kraju dodala paradaiz sosa,jer baš volimo taj ukus Javim kad ručamo...prijatno
< Poruku je uredio bebać -- 15.6.2011 15:06:48 >
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 15.6.2011 17:10:19
|
|
|
|
Shishica
|
I Bebac jeste li rucali?
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 15.6.2011 18:34:17
|
|
|
|
bebać
|
Hej meni je super,ja sam napravila malo više čorbasto...ko voli okus paradaiza a kaloričnije malo i teže(nego običan sataraš) ovo je idealno jelo
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 15.6.2011 18:37:25
|
|
|
|
Shishica
|
E pa onda cemo ga probari. Ovih dana javim
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 15.6.2011 20:40:56
|
|
|
|
Shishica
|
ProbaTi, ne probari
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 16.6.2011 22:24:48
|
|
|
|
Shishica
|
Pravila sam danas pre podne. Kada sam stavila paradajz prethodno sam ga stavila u secka. Dodala sam neki paradajz sok sa zacinima jos.. i takooo ali samo sam probala pa ostavila za sutra jer smo danas jeli kod mojih. Sutra samo jos salaticu neku i leba i mljaaacenzi bite!!!!!!!
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 17.6.2011 14:02:16
|
|
|
|
nina26
|
E supe je ovaj recept Bebac taman nisam znala sta cu sutra sa mlevenim mesom.. Nego sta su rajcice I jel mogu ja to u rernu sve da strpam kad prethodno izdinstam meso?
|
|
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 17.6.2011 14:04:10
|
|
|
|
Jeca*
|
rajcice su paradajz
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 17.6.2011 14:06:23
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* rajcice su paradajz Hvala
|
|
|
|
RE: Sataraš sa mljevenim mesom 17.6.2011 15:11:08
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Sataraš mi je omiljeno jelo cijelo ljeto, ali i ako sam veliki mesožder ili ti ga mesojed ja sataraš pravim samo sa lukom, paprikama i paradajzom (ne riža, ne meso) može samo šnicla odvojeno i to je prste da poližeš njam
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?