Mariya -> RE: Biljna mleka (14.7.2015 11:29:40)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava A juce sam gledala onog ruznog Gordona Remzija na 24kitchen malo je off ali što ružan? Mislim, nije on nešto preterano lep ali...Ja jako volim njegove emisije, Hotel hell, kitchen nightmaires[sm=smiley36.gif] Gordon je baš super lik !! IZVORNA PORUKA: World ja sam OVAKO pravila Da li se za ovaj recept koristi svež kokos? Koji kokos je punomasni nezaslađeni sjeckani kokos? Milice, hvala puno na odgovoru. Recite mi još jeste li probale ova mleka da pravite štapnim mikserom ili seckom što ide uz štapni mikser? jer ja nemam blender, ove dve naprave su mi do sad radile posao. Veselice, i ja joj pravim kašice sa AD mlekom, ali one se samo promešaju, a ja hoću da joj kuvam griz, sutlijaš, proso. Planiram bademovo ili pirinčano za početak da kupim, a veoma mi de dopadaju recepti za pravljenje biljnih mleka pa ću i to pokušati. Rosita, ako jede pirinač i proso inače, dopašće mu se proso na mleku. Doduše ja sam ga pravila sa kravljim i oduševila sam se, mnogo je lepše nego sutlijaš . Slađe je, jedino što moraš više da ga žvaćeš, kao integralni pirinač. Mleko, voda, proso, smeđi šećer i kad se skuva pospeš cimetom.
|
|
|
|