Ana RR -> RE: Biljna mleka (28.4.2014 22:30:15)
|
Torbice, tek sad videh šta si pisala.. ja sam juče na kratko bademe ubacila u ključalu vodu, ohladila pa napravila mleko. Nisam ljuštila badem , mislim da je trebalo, malo se oeća gorčina ljuske. Marko je probao, rekao mmmm, jepo! kad sam pitala da li hoće još rekao je Neeeeee i pobegao. Nije više hteo ni da lizne. Ni mm se ne sviđa tako da ga ja pijem sa kafom [sm=smiley36.gif] A da, više od pola sam prosula [sm=smiley29.gif] koristila sam neki stari američki blender Hamilton beach 7 speed, i iznenađujuće dobro je obavio posao. Ali pošto sam ga prvi put koristila kada sam skidala bokal okrenula sam ga na pogrešnu stranu i otvorilo mi se dno, prelilo se sve po stolu, podu, blender se natopio (mm ga rasklopio, nadam se da će raditi) i više od pola se prosulo. Juče mi definitivno nije bio dan za spremanje, otprilike za sve što sam spremala sam imala neki peh. Torbi, gde si kupila omniblend? Kod nas ili negde preko? Ja sam ga davno videla i mnogo mi se dopao, ali cena mi se ni malo ne dopada [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|