Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 14.11.2011 0:26:57
|
|
|
|
AndreaK
|
aktuelan?! pored fantasticne torte koju sam pravila mm se zaljubio u ovaj kolac...pravila sam ga danas popodne, a nema vise od pola! Kada sam videla recept pre par dana znala sam da cu ga praviti cim mi se ukaze prilika i.. eto! mmm njami...
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 18.11.2011 20:56:55
|
|
|
|
NadaR
|
Evo gaa Stavila sam malo vise jabuka (oko 1,5 kg) , socniji je i ukusniji .
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 19.11.2011 21:11:31
|
|
|
|
razlicak
|
Lilly pa tebe treba pohvaliti za taj recept...svaka cast sto si ga postavila, ja veceras pravila i suuuuper je Jednostavan a odlican !!!
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 19.11.2011 21:12:30
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 19.11.2011 23:49:25
|
|
|
|
diximar
|
meni je ova tema bila dugo otvorena, u slucaju da zaboravim recept , danas kad sam ga videla odmah sam se bacila na posao...ooooooodlican kolac!! bojim se da nece docekati goste sutra
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 11:47:50
|
|
|
|
bubulence
|
stavila da se pece, cudno mi izgleda ali videcemo kada bude gotovo... javljam
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 12:29:33
|
|
|
|
bubulence
|
na sve lici samo na kolac ne, ne nzam zasto, radila sam sve po receptu
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 12:59:43
|
|
|
|
Leki 77
|
Fantastičan recept! I ja ga pravim ili sa za 1/3 manje "testa" ili sa 1,5kg jabuka.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 14:26:17
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence na sve lici samo na kolac ne, ne nzam zasto, radila sam sve po receptu Možda su ti jabuke bile suve pa nisu uspele da puste dovoljno soka da povežu sastojke za koru Ne vidim zašto inače ne bi uspeo ako si radila po receptu
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 15:14:49
|
|
|
|
Lu
|
Zbrćkala sam ga i ja, eno se peče, još ću ga preliti čokoladom kad se malo ohladi
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 16:03:09
|
|
|
|
minavb
|
Gotov. Ne svidja mi se
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 16:09:22
|
|
|
|
Jeca*
|
steta Ja bih ga pravila svaki dan...trudim se da ne mislim na njega, prestanite da me podsecate ovom temom
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 17:07:06
|
|
|
|
Lu
|
Ja dajem ocjenu 10+ Sočan, nije presladak (poslušala Lillikin savjet), slagala sam tri sloja, prelila čokoladom ali sam sigurna da je ukusan i kad se pospe šećerom u prahu
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 17:12:23
|
|
|
|
Lilly*
|
Baš mi je drago što vam se sviđa I drago mi je što sam vam ga napisala da možete i vi da uživate u njemu
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 17:16:35
|
|
|
|
Lu
|
Stvarno Lilly, najbolji kolač od jabuka koji sam probala a i brz je
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 18:02:53
|
|
|
|
Jeca*
|
ja nisam posula ni sa čim ...a mislim da bi bilo odlično i da se pospe mlevenim orasima ili čak može i beli šlag. Ja sam isto redjala tri reda jabuka,ali sam, kao što rekoh, pravila pola mere. I bilo je taman!
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 18:04:05
|
|
|
|
Olga75
|
pa sad cu i ja morati da kupim kisele jabuke i da se bacim u pravljenje
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 18:08:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu ovih dana da pravim ovaj kolac. Svidja mi se ideja Lu da se prelije kolac cokoladom.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 18:09:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: bubulence na sve lici samo na kolac ne, ne nzam zasto, radila sam sve po receptu Možda su ti jabuke bile suve pa nisu uspele da puste dovoljno soka da povežu sastojke za koru Ne vidim zašto inače ne bi uspeo ako si radila po receptu moguce, na kraju je mm jeo i kaze da su skroz ukusni samo su losi za videti... mislim i da mora u manju tepsiju od ove u koju sam ja stavila.... probacemo za koji dan ponovo pa da vidimo
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 20.11.2011 19:23:34
|
|
|
|
minavb
|
Tako lepo mirise, ali to ulje sa jabukama... i zeludac me zaboleo. Bas mi je zao, inace volim sve sa jabukama
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 22.11.2011 18:28:54
|
|
|
|
maca821
|
Pravila Jednom reciju F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-O! Svaka cast za recept!
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 30.11.2011 13:52:22
|
|
|
|
Lilly*
|
Toliko je jednostavno napraviti ovaj kolač, da ga je danas napravio moj sin, ja sam izrendala jabuke i govorila mu šta i kako treba da uradi, i ispekla Odlično mu je uspeo
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 30.11.2011 13:56:11
|
|
|
|
Mivica
|
Nije jednostavno, nego imaš pametnicu!
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 30.11.2011 14:14:25
|
|
|
|
PoisonEve
|
U nedelju imam o goste pa cu ga napraviti tad
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.3.2012 18:36:35
|
|
|
|
Lu
|
Maloprije mi se jede nešto slatko a postim i sjetim se ovog kolača Sad sam umjesto običnog brašna stavila kokosovo i ispalo je fantastično Drugi put možda ubacim rogačevo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.