Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 16:44:47
|
|
|
|
Lilly*
|
Dobila sam ga bez naziva, a kolač jeste "lud", videćete Potrebno: Za koru: 1 šolja brašna, 1 šolja šećera (po mom ukusu malko slađe, pa ću sledeći put staviti 2/3 čaše), 1 šolja griza, 1 prašak za pecivo. Fil: 1 kg rendanih jabuka, malko šećera, po ukusu cimeta, 1/2 čaše ulja. Priprema: Sve sastojke za koru pomešati, podeliti na 2 ili 3 dela pa 1 deo sipati u podmazan pleh. Preko ide 1/2 ili 1/3 fila (u zavisnosti na koliko delova ste podelili sastojke za koru), i tako ređati da se potroše sastojci (jabuke su od gore). Malko utapkati. Peći dok jabuke ne porumene. Pečeno se po želji može preliti glazurom od čokolade.
< Poruku je uredio Lilly RR -- 12.6.2011 18:06:48 >
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 16:53:31
|
|
|
|
Maya21
|
e lilika moja znas li ti da sam ja na dijeti
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 16:56:30
|
|
|
|
Lilly*
|
Šteta Kad se "oddijetiš" ti ga napravi
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 17:02:38
|
|
|
|
indy_25
|
Moram i ja da ga probam kad se odijetim ,ustvari od danas sam ponovo na dijeti da si ga stavila prije 5 dana Lilly sigurno bi ga pravila. Ali moze u nedeljicu jer tada castim samu sebe kolacima
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 17:04:48
|
|
|
|
liliana
|
Lili, a koja šolja? Ona velika za čaj ili neka srednje veličine (tipa one za nes-kafu)?
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 17:33:50
|
|
|
|
Shishica
|
A za koru samo suvi sastojci??? Sta te jabuke puste sok pa je u tome fazon ili sta?
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 17:37:37
|
|
|
|
Lilly*
|
Ja sam koristila šolju od 2 dl. U kori su samo suvi sastojci, zato je skroz ludo, posipaš koru Jabuke budu sočne, videćeš, i onda se sve to natopi i dobiješ pravu koru
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 18:13:32
|
|
|
|
Anoniman
|
A jabuke da li rendas ili seces na listice. Bas izgleda zanimljivo
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 19:26:27
|
|
|
|
MarijaBg
|
Ovaj kolac je sjajan,. moja mama pravi nesto slicno. samo stavlja jos soljicu mlevenih oraha i prelije cokoladom, mmm
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 19:28:32
|
|
|
|
Lilly*
|
Mišu, rendane jabuke Marija, mogućnosti su razne, a sigurna sam da ga orasi neće pokvariti
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 19:37:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo zovem mamu da joj izdiktiram, noj je lakse
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 12.6.2011 21:10:39
|
|
|
|
Lilly*
|
Jeste, jeste
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.6.2011 15:43:44
|
|
|
|
smeskicTB
|
fenomenalan recept! zanimljiv! zapisujem ga, da ga probam.. u kojoj velicini pleha se pece? ja cu verovatno dodati malo mlevenih oraha. volimo i mm i ja kombinaciju jabuka i oraha.
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.6.2011 16:26:51
|
|
|
|
Dada81
|
Zanimljivo
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.6.2011 18:50:44
|
|
|
|
majared
|
Sad sam napravila, javljam da li je uspeo
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.6.2011 19:35:45
|
|
|
|
majared
|
Njaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.6.2011 21:51:37
|
|
|
|
Lilly*
|
Maja
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.6.2011 21:55:35
|
|
|
|
Lilly*
|
Smeškić, sada sam merila, pleh veličine 20x25
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2011 22:20:26
|
|
|
|
Didy
|
Pravila danas, odličan je. Najveća je muka ono dosadno rendanje jabuka. Ja sam ga pekla jedno 45 minuta na 180-200 i još ostavila u toploj rerni. Nikako nisam mogla da provalim kad je gotov. Pojelo se već pola, od toga sam ja mahom sve pojela.
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 2.11.2011 22:25:05
|
|
|
|
razlicak
|
I nista vise u koru nejde? Znaci, nema ni jaja? Lici mi na postan kolac Prepisujem odmah
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 3.11.2011 6:56:50
|
|
|
|
Lu
|
Vidi stvarno, nema ni mlijeka ni margarina, pa to je POSTAN kolač
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 11.11.2011 10:43:50
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Pravila sam sinoc super je a i muz posti danas tako da moze da se casti celi dan
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 11.11.2011 11:08:09
|
|
|
|
Anoniman
|
JA sam pravila nedavno, i to sam planirala da ponesem i mojima da probaju, međutim, mm, N i moja kuma pojheli celu tepsiju, pa sam pravila još jednu turu, koju su moj tata i brat stukli odmah. Jedan od najjednostavnijih i najlepših kolača koje smo probali, hvala Liliki na ludom receptu
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 11.11.2011 11:17:02
|
|
|
|
NadaR
|
Ja bas cesto pravim i odlican je uvijek
|
|
|
|
RE: Skroz lud kolač od jabuka :) 13.11.2011 23:52:37
|
|
|
|
Lilly*
|
Sada tek vidim da je ovaj kolač aktuelan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?