Veca77 -> RE: Kako ste upoznale svog muža? (9.12.2009 13:49:42)
|
Ja i mm smo se upoznali na apsolventskoj zurci dva fakulteta (ja sa filoloskog a on sa ETFa). Sto je najveci fazon, ja sam se tada vidjala sa deckom sa ETFa (ortakom mm), ali na zurci se nismo ponasali kao da se zabavljamo, vec kao da smo drugovi (tako nam doslo), i mm meni prisao da se slika i ja "naravno decko, evo sedi pored mene, pa da se slikamo". On seo pored mene za sto, malo me kao zagrlio i slikali smo se! Dan danas imam tu sliku - kasnije cu da je okacim!! To je sve bilo u restoranu. Kasnije smo otisli na priv. zurku kod jednog decka sa ETFa i tu je mm trazio moj br. telefona - kao "da me zove kad bude uradio slike, pa da mi ih da". I ja, bez pardona dadoh moj broj! Znam da mi je bio simpatican, ali nije bilo ono l"ljubav na prvi pogled" kao sa njegove strane! I onda je on uradio slike, otisao kod svojih roditelja i svooj majci pokazao sliku samnom i rekao "e mama, ovo ce da mi bude devojka" (to mi je ona kasnije pricala). Tek posle 4-5 dana (kad je, kako kaze, skupio hrabrosti) me je pozvao da se vidimo i da mi da slike! Ja sam odmah sutradan posle apsolventske prestala da se vidjam sa tim drugim deckom (bila je ta veza mnogo neozbiljna)! Videli se ja i moj buduci muz jedanput, dvaput .......dok meni na kraju neki kvrc nije cuknuo u glavu "ovaj decko mi se bas svidja - bas je cool i sladak" i onda smo, posle oko 3 nedelje poceli da se zabavljamo! Naravno, njegov ortak, a moj prethodni "decko" nije bio hladnokrvan i od tada su se odnosi izmedju njih dvojice promenili. Nisu se vise culi telefonom! Nisu vise zajedno isli na kafu, u menzu itd. Posle dva meseca zabavljanja ja sam znala da je to to! On otisao u vojsku, ja ga cekala i tako... ljubav nam je postajala sve jaca! I sta da kazem, imam najboljeg muza na svetu!!! I Mnogo sam srecna zbog toga!!! Jedva sam ovo otkucala, jer me rr konstantno izbacuje!!! [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|