prase -> RE: Kako ste upoznale svog muža? (14.7.2009 16:08:10)
|
MM i ja smo se upoznali na fakultetu. Ja sam bila kao pupčanom vrpcom vezana za brata i sestru (brata blizanca i sestru od tetke koja je naše godište) i manje-više nikoga nisam primećivala, pogotovo ne kao muškarce, zato što sam bila u vezi sa momkom koji je bio u vojsci. Jednog dana su brat i sestra bili slobodni da idu kući, a ja sam morala da ostanem na fakultetu jer sam imala sat vremena kasnije neke laboratorijske vežbe... Odlučila sam bila da ubijem tih sat vremena tako što ću jedan deo puta da prošetam sa bratom i sestrom, pa posle da se vratim na fakultet. Onda se desila provala oblaka i ja sam trčeći nazad na fakultet pokisla do gole kože. Ušla sam u neki kafić na fakultetu, kad ono nema slobodnog stola, a htela sam da popijem čaj da se ne bih prehladila (i tako sam bila malo "načeta", to je bio maj mesec a ja sam prethodno bila na moru i budala plivala iako je voda bila ledena). Snimim njega, sedi jedini sam, čita novine. Rekoh, njemu valjda neću smetati. Priđem i pitam mogu li da sednem za sto, kaže on da mogu. Sednem i u tom momentu shvatim da nemam cigarete i odlučim da odem da ih kupim (što podrazumeva novi izlazak na kišu), saopštim njemu da mi naruči čaj ako se pojavi konobar dok ja trknem po cigarete a on će - ni 5 ni 6 - "Evo ti pare, kupi i meni". Tek na putu nazad od trafike sam shvatila koji sam majmun, što mu nisam rekla da on ide po cigarete i onda sam mu teatralno saopštila kako ima da mi plati čaj kao protivuslugu (e tek tu sam ispala majmun). U nameri da dalje ne razgovaram sa njim, tražila sam da mi da pola novina i čitala sam novine dok nisam popila čaj i dok nije došlo vreme da idem na te laboratorijske vežbe - kad ono, ide on za mnom, ima i on vežbe (tri fakulteta su u istoj zgradi, ja sam mislila da možda i ne studira isto što i ja)... Posle je on nekako uplivao u moje društvo, svi tvrdili da je super lik, ja ga izbegavala... Godinu dana kasnije, sreli smo se na ulici, ja išla opet na neke vežbe, njemu se baš završile, kao otpratiće me do fakulteta i naravno - na vežbe nisam ni stigla...
|
|
|
|