Meisje -> RE: Kako ste upoznale svog muža? (14.11.2011 16:56:12)
|
Hahaha,Degu pa neverovatno,nasi mm imaju mnogo toga zajednicko! I moj je pricao: Ti ne znas da si zaljubljena u mene! Jacq bas lepo...uzivajte! Ja sam mog upoznala preko jedne zajednicke drugarice,on je bio tad 4 nedelje na odmoru u BG a inace zivi u Holandiji skoro 20god. I vezala nas je ista profesija...njemu je ostalo jos nedelju dana do povratka kuci a ja sam se,ne znam zasto,trudila da mu bude lepo u Bg pa smo isli na ruckove,izlazili... Naravno,posle 2. sastanka je poceo da me muva ali mi se nije svidjao uopste. Radio je to na smesan nacin pa mi bilo zanimljivo. Kad je otisao bili smo u kontaktu telefonom i onda sam prvi put otisla kod njega,mada sam se dvoumila do 5 min pred polazak,i da ne duzim pricu,skoro godinu dana sam se premisljala,isla, vracala se,i na kraju kad sagledam, on je uvek bio jaci i nije mi dao da pobegnem. E da,u pocetku,nekako se sve urotilo protiv nas,prvo,kad je dolazio po mene(iz Holandije..lud..)pokvare mu se kola pri brzini od 100km/h ali srecom izbegne sudar,pa ih je popravljao 2 dana u Budimpesti...Onda kad sam ja isla avionom,izbije onaj vulkan pa nisam mogla da idem,ja eko sta je ovo...?!? E da,a dok sam se dvoumila,pricam sa snajkom koja je bila u Holandiji a ja jos nisam,i ja njoj kazem: Da je neka zemlja,nego Holandija...hahahaha,ona kaze: Videces... Sad smo evo 2. godina zajedno...mene ne privlaci vencanje...nekako mi to izgubilo draz,mozda jednog dana...
|
|
|
|