nina26 -> RE: Kako ste upoznale svog muža? (29.6.2011 13:10:51)
|
Inspirisana vasim divnim pricama, potrudicu se da u kratkim crtama ispricam moju[sm=smiley1.gif] 'Vako, ja tada bila u ozbiljnoj vezi, ali koja je polako pucala po svim savovima...drugarica moja se skonta sa jednim likom(ja ga pritom ne poznajem). izadjemo nas dve jedno vece, ja okrenuta ledjima ka ulazu, i drmne ona mene, kaze evo ga ovaj moj, prvi je na ulazu,okreni se brzo da ga smeknes i da mi kazes kakav je pre nego sto dodje do nas. okrenem ti se ja tako,a u medjuvremenu dok sam se ja "okretala" moj muz umesto njenog frajer udje prvi, i ja umesto da vidim tod grugog, vidim mog dragog, koji je usao u velikom stilu, cim je cuo muziku podigao je ruke[sm=bravo.gif] ja se okrecem ka drugarici i rekoh wauuuu, kakav frajer..kaze ona stvarno ti se svidja???reko sta svidja,extra je, svaka cast!ona opet u neverici, ma jel stvarno tolko dobar[sm=smiley1.gif]rekoh jeste zeno sta ti je,kad ona da pogleda, i zabezekne se"jbt, pa ovo nije ovaj moj, ali ko mu je ovaj ortak[sm=love.gif] ispostavi se to mu je ortak koga moja drugarica nije znala, mi se tako tu upoznamo, mali se primi, ja i nisam jer sam volela drugog, ali mali bio uporan, ja vec na raskidu i posalje on meni buket cveca kuci, sa sve posvetom, a u tom trenutku ja se svadjam sa bivsim na vratima, i jos kad je video ono cvece aj zdravo, kraj definitivno, a mm napisao CEKACU TE KOLIKO GOD BUDE BILO POTREBNO [sm=smiley1.gif] sve je posle istorija, uzeli se u roku od godinu dana, i sad radimo na prosirenju porodice [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|