nina26
|
I dobro je sto ne ulazim vise na RR, nemas stvarno nista vise pametno da procitas ! Glavna tema je sad prdenje, OMG Al' da dam svoj doprinos, da ne bude da sam dzabe citala ovakve visokoumne komentare. Elem, rece moj kum jednom " NEMA NISTA GORE NEGO KAD ZENA PRDNE!" I to misljenje deli 90% muskaraca, a onih 10 % su muzevi od Vuki-dlaki mama, tako da eto, nadje krpa zakrpu. Namerno sam rekla, muzevi od Vuki mama, posto vidim da one (ne sve, da se ne naljuti neko ni slucajno) em se ne briju, em se ne kupaju, sad jos i prde ispred muzeva, mada ne znam sto me to cudi, to je bilo i za ocekivati. Da, prdenje je fizioloska potreba i ne treba se ustrucavati, ali i kad vam se prikaki, je l se izvinite na izrazu 'iskenjate' ispred muza, drugarice, tetke itd ili odete i kulturno obavite to u wc-u???? Mislim, za prdez ne mora da se ode iskljucivo u wc, da ne krenete odmah u rafal, ali mozete da odete do druge sobe ili bilo gde vec, jelte. I manite me tih fazona, ali to je opustenost,sloboda izmedju dva bracna druga ! To je bre, nekultura! I neka smo mi Srbi primitivan narod sto se toga tice, a ja najvise volim takve komentare od najvecih samih primitivaca, koji pljuju po drugima, a ovamo im praziluk iz dupeta viri. Imaju Ameri, vrlo dobar izraz za ove opustene, 'white trash' oni isto tako, prduckaju ispred kamere, idu prljavi, masni, zapusteni. A ove, samoprozvane lepotice, pa dajte molim vas I da ne bude, da samo kritikujem a nisam rekla da li ja to radim ispred partnera, ne ne radim namerno! Sta to znaci, ako se desi u snu, desi se, ako imam potrebu za tim u svesnom stanju, posto smo ljudi, mozemo da kontrolisemo svoje potrebe, ili se suzdrzim ili odem u drugu prostoriju. Podrignula nisam nikada u zivotu, i citajuci vase komentare, bas sam se zapitala kako to da nikada nisam imala potrebu za tim, ali nisam, tako da toliko od mene, zdravo mi ostajte, odoh na plazu