Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 12.6.2020 17:31:51
|
|
|
|
Olga75
|
Ja moooram jer ovde se o prdanjku govori ko o ne znam- pišanju pred kraljicom Elem, da li upražnjavate analni seks - ne interesuje me i nemojte pliz da mi odgovorite ali eto tema za razmišljanje
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 12.6.2020 17:53:01
|
|
|
|
branki*
|
Olga, dušo, ima tema.doduse-analni seks u trudnoći. A,sad. ..bez trudnoće je li ok ili nije, ne znam.znači,prvo zatrudnimo,pa onda dilema da li analni ili ne.inače, n ema dileme,hahaha. U trudnoći ili bez,ja ne..Ali, ima tema.
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 12.6.2020 22:37:55
|
|
|
|
smeško
|
Propustim nekoliko dana na forumu i na sta naidjem.😂 Mislim da se previse opterecujete nekim stvarima.
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 16.6.2020 16:02:37
|
|
|
|
flamingos
|
Joj dobre ste.Uspeh nekako da pročitam.❤❤
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 7:43:53
|
|
|
|
bikicaV
|
Pa dobre ste.stvarno.
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 8:06:30
|
|
|
|
Maruska15
|
Glavu dajem,d*pe ne dajem! 😀 A inace ne prdim pred muzem,ni on predamnom. Tako je od pocetka,a nije da se nesto stidim. Mislim on je otac moje dece,disemo na jednom jastuku,svi smo mi ljudi a to su fizioloske potrebe! Nego desio mi se blam kad sam bila trudna sa Natom.. 28 nedelja,ja obukla haljinu,i sandale sa stiklom,glupost. Setamo nas dvoje u Niskoj tvrdjavi,koja je pritom puna,jul mesec. Ja se sapletem, padnem i automatski se upiskim. On skače oko mene,stvara se lokva urina,a narod prilazi misleci da mi je puko vodenjak,posto se ja smejem u glas i izgleda kao da placem 😄 To je jedini put da sam se postidela pred njim!!
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 8:11:41
|
|
|
|
bikicaV
|
Pa to je bila nezgoda, on te je razumeo .i u tom stanju sve je dozvoljeno
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 8:16:06
|
|
|
|
Maruska15
|
Ma naravno,nego on mi je reko da ne obuvam stikle bas iz tog razloga. A ja onako puna sebe,rekoh sta hoces da kazes da ne umem da hodam u stiklama? 😅😅😅 Zato se postideh!
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 8:39:59
|
|
|
|
bikicaV
|
Maruska, neka ide zivot. Bitno je da si ok . A svako od nas radi sta misli i kako.
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 10:18:14
|
|
|
|
smeško
|
Hahahahaha, nasmeja me slatko! Stvarno je blam. 😂
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 18.6.2020 12:36:46
|
|
|
|
bikicaV
|
Smesko, 5 min blam i cao.
|
|
|
|
RE: Šta sve pred partnerom? 19.6.2020 7:13:43
|
|
|
|
gagane
|
To je sve od odnosa vaseg, ja poludim kad mm se uprdi ili podrigne pred decom, a i predamnom bas me to nervira.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.