|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moj brat \ sestra i ja ...
3.6.2011 17:38:43   
smeško

IZVORNA PORUKA: Pretty78

ja imam starijeg brata....5 godina je straiji od mene..........kao klinci smo se "voštili".....mnogoooo....sada kad imamo svi svoje porodice druga prica....moja prica je malo tuzna....verujte mi da placem dok ovo pisem, ali moram i ja da se pohvalim mojim bratom...
obozavao je moju Milicu ...bukvalno...i kada je ona umrla on je preuzei na sebe sve poslove oko sahrane...samo je dolazio kod mene i plakao i govori mi....kupio joj je uja najlepse na svetu...kakav sam ti ja uja Mico moja..umesto klizaljki ja ti biram sanduk user posted image user posted image user posted image ....jeste tuzno,,,izvinite...moram da vam pricam o mom bratu.....on joj je stavio mindjuse, narukvicu i lancic....on je poslednji video....on me "cuvao" na sahrani i odneo na rukama kuci....user posted image user posted image user posted image user posted image

sada Martinu obozava...umire za njom......i ona za njim .....i ja ...obozavam ga

a i Daivida mnogo voli.....user posted image

I ja imam brata! Znam da su tu uvek kad nam trebaju podrška i pomoć!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 151
3.6.2011 22:18:56   
choopa choops
Sta je ovo izem ti lebarnik??? Kakve sestre, kakva braca user posted image user posted image user posted image user posted image Bome MM-u cuvaj se, ako me ikada prevaris zvacu moje drugarice sa RR, one imaju fensi burazere, odma' cu da ti vratim milo za drago  user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 152
3.6.2011 23:55:01   
vukosava
klikni

ja i moje shvece - fotomontaza, nismo se videle dugo. levo srednja, pa ja, pa najmladja

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 153
3.6.2011 23:58:35   
Snelle
Vuko, vas tri ko da ste od različitih roditelja, toliko ste različite user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 154
4.6.2011 0:43:51   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Snelle

Vuko, vas tri ko da ste od različitih roditelja, toliko ste različite user posted image

mozda sto je fotomontaza pa smo disproporcionalne,  nas dve leve smo iste visine inaceuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 155
4.6.2011 9:44:28   
eni26

IZVORNA PORUKA: jelena038

IZVORNA PORUKA: n i n a

mislim, ja mogu da vam otkrijem tajnu, ako necete da mi se smejete user posted image user posted image user posted image

slušamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e, ovako, dakle, prvo morate da budete potomak nemanjica user posted image licno, moja prica je, imao stefan nemanja tri sina, pa onaj treci, sto nije ni stefan, ni sveti sava, dakle vukan, imao cerku Jevrosimu, e mi smo od nje user posted image
drugo, ne smete da se mesate medju sobom. dakle, taj neki gojak, sto je direkt od nemanjica, imao cetiri sina, vlaha, bulata, scepana i srezoja. zato je moj tata (vlahovic) kad sam usla u pubertet rekao "sa bulatovicima, scepanovicima i srezojvicima da te nisam video!"
i eto to je ta tuzna prica, pola grada nisam smela ni da pogledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer je moja familija oduvek bila opsednuta time, pa smo imali ceo rodoslov ne znam kolko vekova unazad i svaki mi ispadao neki rod user posted image te muza potrazih u bosni, za svaki slucaj user posted image user posted image user posted image user posted image

sta s njim???user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 156
4.6.2011 10:35:33   
jelena038
IZVORNA PORUKA: eni26

IZVORNA PORUKA: n i n a

mislim, ja mogu da vam otkrijem tajnu, ako necete da mi se smejete user posted image user posted image user posted image

slušamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e, ovako, dakle, prvo morate da budete potomak nemanjica user posted image licno, moja prica je, imao stefan nemanja tri sina, pa onaj treci, sto nije ni stefan, ni sveti sava, dakle vukan, imao cerku Jevrosimu, e mi smo od nje user posted image
drugo, ne smete da se mesate medju sobom. dakle, taj neki gojak, sto je direkt od nemanjica, imao cetiri sina, vlaha, bulata, scepana i srezoja. zato je moj tata (vlahovic) kad sam usla u pubertet rekao "sa bulatovicima, scepanovicima i srezojvicima da te nisam video!"
i eto to je ta tuzna prica, pola grada nisam smela ni da pogledam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer je moja familija oduvek bila opsednuta time, pa smo imali ceo rodoslov ne znam kolko vekova unazad i svaki mi ispadao neki rod user posted image te muza potrazih u bosni, za svaki slucaj user posted image user posted image user posted image user posted image

sta s njim???user posted image
od kojih si, djeticu?! user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 157
4.6.2011 10:37:19   
eni26
od tih podebljanihuser posted image

Direktna veza do poruke: 158
4.6.2011 10:44:33   
jelena038
IZVORNA PORUKA: eni26

od tih podebljanihuser posted image
e pa, ako su u pitanju gojkovici, to je neki drugi gojak user posted image ja se ponadala da smo rod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 159
4.6.2011 10:49:09   
eni26
gojaka ima svuda vidimuser posted image

Direktna veza do poruke: 160
4.6.2011 11:03:21   
smeško
user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 161
4.6.2011 11:10:44   
jelena038
jao, smesko, kakva latino lepota! mislim, kod tebe, a brat ti je.. sta slusa? user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 162
4.6.2011 11:11:54   
eni26

jao, smesko, kakva latino lepota! mislim, kod tebe, a brat ti je.. sta slusa? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 163
4.6.2011 12:29:00   
bokicans
Što volim ove naše forumašice ,što imaju braćuuser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 164
4.6.2011 16:51:07   
lanajelena

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 165
4.6.2011 16:56:48   
jelena038
ovo uopste nije fer! insistiram da se svoj forumskoj braci prosledi link do teme "kako zamisljamo ostale forumasice" user posted image user posted image user posted image user posted image

nek pate malo i oni! 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 166
4.6.2011 22:50:02   
Anoniman

Jelo, ja tek sad opet došla na RR.... Veeeeliko razočaranje- moji su po majci od Bulatovića user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da sve i da sluša rock- šipak! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 167
4.6.2011 22:54:39   
choopa choops

ovo uopste nije fer! insistiram da se svoj forumskoj braci prosledi link do teme "kako zamisljamo ostale forumasice" user posted image user posted image user posted image user posted image

nek pate malo i oni! 

Valjda ne slusaju turbo folk...mada kad bolje razmislis sta ima veze user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 168
4.6.2011 22:57:13   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nina, odi da se ižljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

chupo, ja iskljucivo s padavicarima user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 169
4.6.2011 23:08:56   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nina, odi da se ižljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 170
4.6.2011 23:13:41   
bokicans
Evo  moje sestre .sutra cu staviti zajednicku,kada je iskopam

user posted image

< Poruku je uredio bokicans -- 4.6.2011 23:14:28 >

Direktna veza do poruke: 171
4.6.2011 23:20:18   
AndreaK
e, lepo vama ovde...moram da se pridruzim...makar na kratko, komp mi je na servisiranju do ponedeljka pa se slepam kod sestre, kad stignem...

a kad smo kod sestre
user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 172
4.6.2011 23:23:47   
choopa choops

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 173
4.6.2011 23:33:57   
AndreaK
nego, vi sa "bracom" ... jel imate nekog za moju seku, ja bi da je udam user posted image

salu na stranu, stvarno ima puno zanimljivih likova... intrigantnih vec na prvi pogled...jos kad je jelena spomenula rokere...uh... al di smem ja da se usudim da razmisljam o nekom muskarcu...ima mm da me khhhh user posted image

btw... evo i zajednicka...pre vise od godinu dana, kada je Andrej imao dva meseca...meni draga fotka...

user posted image

Direktna veza do poruke: 174
4.6.2011 23:48:28   
sneza24
Ja imam brata mladjeg 16,5 meseci.Kad smo bili klinci stalno smo se svadjali i tukli a sad se lepo slazemo.Desi se da se i sad posvadjamo ali vec sutra opet pricamo.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here