jelena038
|
IZVORNA PORUKA: lesica IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: jelena038 mislim, ja mogu da vam otkrijem tajnu, ako necete da mi se smejete slušamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e, ovako, dakle, prvo morate da budete potomak nemanjica licno, moja prica je, imao stefan nemanja tri sina, pa onaj treci, sto nije ni stefan, ni sveti sava, dakle vukan, imao cerku Jevrosimu, e mi smo od nje drugo, ne smete da se mesate medju sobom. dakle, taj neki gojak, sto je direkt od nemanjica, imao cetiri sina, vlaha, bulata, scepana i srezoja. zato je moj tata (vlahovic) kad sam usla u pubertet rekao "sa bulatovicima, scepanovicima i srezojvicima da te nisam video!" i eto to je ta tuzna prica, pola grada nisam smela ni da pogledam jer je moja familija oduvek bila opsednuta time, pa smo imali ceo rodoslov ne znam kolko vekova unazad i svaki mi ispadao neki rod te muza potrazih u bosni, za svaki slucaj Jelena kraljice i smajli koji se klanja zato se mi uopste ne lozimo na ove bajke sa princezama, vise na ove zivotinjske ne smem da vam pokazem slike kad smo bile male, shvaticete da je moja bajka do daske ona o ruznom pacetu