Mariya -> RE: Moj brat \ sestra i ja ... (28.9.2016 23:47:54)
|
Bubu[sm=smiley13.gif] Takve stvari se dešavaju,nažalost.. Mislim da se i mi žene promenimo kada se udamo i dobijemo decu,pa valjda se promene i muškarci, ali loše je ako se menjaju na gore... Da li ste razgovarali o tome zašto te je uvredio?mislim da se razgovorom može skoro sve rešiti,pa se nadam da ćete i vi uspeti. Ipak ti je brat,tvoja krv,nemoj da postane stranac... Moj brat je nešto slično Emicinom [sm=zmeden.gif]ima 29 godina,voda glupačice tek punoletne,ima glupe fiks ideje,samo gleda kako da što manje radi a obrće što veći novac,ne interesuje ga brak i porodica, sebičan je i samoživ. Ne plaća račune,ne kupuje hranu,kupi samo koliko njemu treba iako živi sa sestrom i babom koju bi trebalo da izdržava. Nema posao jer on neće da radi za nekoga za 200-300 €. Moja mama ga je užasno razmazila, plus što nosi loše gene našeg oca protiv kojih se ne bori,njemu je to ok. Ali ja se više ne nerviram oko toga. Takav je i nećemo ga mi promeniti. A mm je super sa njim i baš ga voli. Inače je inteligentan,sam je naučio nemački, počeo sa knjigom iz 5.razreda osnovne i sad ga priča odlično. U roku je završio 8 semestara poljoprivrednog fakulteta a knjigu nije pogledao, a sad je apsolvent i to vuče već godinu ipo.. A moja sestra... Iako trenutno ne pričamo[sm=smiley36.gif]zato što se inatimo, posle dece i mm mi je najvažnija osoba na svetu,ne znam šta bih bez nje.
|
|
|
|