Anoniman -> RE: Moj brat \ sestra i ja ... (1.4.2012 21:41:44)
|
Evo ja cu ovde pisati o jednom malo mucnijem odnosu sa svojom sestrom.Imam sestru koja je 13 godina mladja od mene.Umesto da je volim kao svoju mladju sestricu ja nemam nikakvog osecaja prema njoj,nazalost.Sve to je rezultiralo njenim ponasanjem i maminim odobravanjem tog ponasanja.Naime ona je lenja,neodgovorna,puna nesaosecajnosti prema drugima,nema postovanja ni prema roditeljima a kamo li ikome drugom,neuredna je ma ne mogu dalje nabrajati.Mama ju je kasno rodila,od 38 godina i tolerise takvo njeno ponasanje pravdajuci se da nema za nju zivaca.Usput meni je bila puno strozija i imala je jako dobre stavove u vaspitanju,ali i stroge.JA njoj to naravno ne zameram,ali mi smeta sto nema iste arsine prema meni i prema njoj.Ja sam dokazala da sam uspela,zavrsila sam fax,radim,imam svoju porodicu,jako sam srecna uopsteno.Medjutim taj me problem svakodnevno proganja jer me to pojede.Svaki njen uspeh se velica,u moru ruznih stvari kad se desi jedna iskra neceg pozitivnog mama odmah nju dize na pijedestal.Ma ne znam,potpuno sam izgubljena,mislila sam da ce se vremenom neke stvari promenuti,medjutim situacija je sve gora i ja se sve teze borim sa tim.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|