guzeljalo86 -> RE: Spermogram i spermokultura II deo (31.8.2014 19:31:11)
|
Veliki pozdrav za drage dame. Imam par pitanja, pa ako ste u mogucnosti da mi pomognete. Suprug i ja pokusavamo da ostanemo trudni vec skoro 3 godine, ali nam ne ide. Nisam uspeli ni da zatrudnim. [sm=smiley13.gif] E sad, mene vec dve ipo godine setaju po lekarima. Kako se pojavi nesto tako se to ispita pa se utvrdi da nije to problem. Medjutim poslednje je bio u pitanju insulin koji je uspesno regulisan u Januaru ove godine, medjutim ni to mi nije pomoglo da ostanem u drugom stanju. U ocaju sam uspela supruga da ubedim da se on podvrgne lekarskom pregledu. Medjutim, urolog mu je dao uput za ultrazvuk i dao mu je uput da uradi spermogram. E sad, analizu sperme je uradjena al mi nije jasno sledece, kaze POKRETLJIVOST : Posle 1 sata aktivnih 30%, u mestu 10%, nepokretnih 60%. Posle 3h: aktivnih:/%, u mestu:/%, nepokretnih:/%. Da li je to prvo ocitavanje koje je izvrseno nakon 1 sata(da li su vrednosti u redu ili ne), nemam na ovom izvestaju gde uporediti vrednosti. Da li neka od Vas ima iskustva sa ovakvim problemcicem, i sta je dalje cinila. Kod urologa ima zakazano tek krajem godine a do tada ko ostane normalan a ko lud. U napred hvala
|
|
|
|